Hur man installerar en Yamaha V-Star 1100 Vindruta

Installera en vindruta på din Yamaha V-Star 1100 motorcykel inte bara förbättrar dess utseende, ökar komforten och värde samt. Det finns många vindrutor tillgängliga för denna motorcykel, inklusive de från Yamaha och de som gjorts av eftermarknaden tillverkare såsom Minnesota Slims. Installation för de flesta av dessa vindrutor innebär i huvudsak samma steg, även om de kan variera något beroende på tillverkare. Läs alltid de kit anvisningar för montering av din vindruta. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
handdukar eller rörliga kuddar
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Täck tanken och framskärmen med handdukar eller flyttar kuddar för att förhindra skador under installationen.
2

Installera monteringsplåtarna på vindrutan. Använd den nedre bulten och en övre bulten för första installationen. Detta placerar vindrutan i högsta inställningsläge. Gör slutliga justeringar till din personliga smak när installationen är klar.
3

Ta bort de två Phillips-skruvar som håller strålkastare objektivet och ställ den åt sidan. Ta bort krom täcka blinkers, och lägg den på ett säkert ställe. Ta bort de tre skruvarna som håller strålkastaren skopan, och låt den vila försiktigt med försiktighet att inte låta det falla. Ta baren blinkers samt.
4

Montera höger fäste och strålkastare med hjälp av någon av de långa skruvar som ingår i satsen. Installera nylonbricka mellan strålkastaren skopan och fästet. Montera varje långa skruvar och distanser i följande ordning: bult, vindrutehållaren, spacer och blinkers bar. Löst installera bultarna vid denna tidpunkt, och inte dra åt. Upprepa dessa steg för vänster fäste.
5

Dra åt alla fästelement då fästen och bultar är på plats. Installera sväng omslaget signalen bar och strålkastare linsen, skärpa sina fästen samt.
6

Lossa ankarbultarna på vindrutan och installera det på konsolerna. Installera det övre facket först, och sedan den undre kortplatsen. Justera vindrutan till önskad höjd och vinkel och dra åt alla skruvar. Vrid styret från sida till sida och se till att vindrutan inte stör kabel eller ledningar routing, och att ingen del av vindrutan eller konsoler kommer att kontakta tanken när vände helt höger eller vänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110814.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.