Hur man tar bort en Hastighetsmätare kabel från en 1979 Sportster

Harley-Davidson 1979 XL - eller Sportster - använder ett system för kabel-enhet för hastighetsmätaren. En mekanisk drivenhet, monterad på den högra sidan av den främre hjulaxel, snurrar hastighetsmätaren kabeln inom en kabelmuff. Hylsan ansluts till baksidan av det magnetiska-typ hastighetsmätare huvudet, där det främre hjulet rotationshastighet mäts genom läget av nålen på hastighetsmätaren ansiktet. Med tiden kan hylsan brytas ned och förorsaka hastighetsmätaren kabeln inom att bära och gå sönder. Du kan byta ut kabeln utan att ersätta hylsan, men det rekommenderas att ersätta både hylsan och kabeln som en enhet. Saker du behöver
Ny hastighetsmätare kablage
Pincett
grafitfett
Visa fler instruktioner
1

tag hastighetsmätaren kabelhylsan hylsa på baksidan av hastighetsmätaren huvudet. Skruva loss hylsan från hastighetsmätaren huvudet och dra kablaget från hastighetsmätaren huvudet.
2

Slip toppen av hastighetsmätaren kablage genom triple-klämmor till un-trä den från dess routing och räta kabelhylsan.
3

tag i kabeln hylsan och skruva den från enheten. Dra kabelenheten utanför drivenheten. Inspektera det fyrkantiga hålet i drivenheten. Se till ingen av kabeln har brutit och förblir inuti drivenheten. Dra tillbaka alla trasiga delen av kabeln från drivenheten, om tillämpligt, med hjälp av en pincett.
4

Dra den nya kabeln ur den nya kabeln ärmen.
5 < p> tag kabelhylsan och skruva in den i drivenheten tills bottnarna kabelstrumpor ute i drivenheten.
6

Smörj den nya kabeln med färsk grafit fett och sätt in den i kabeln ärmen. Rotera kabeln i hylsan tills du känner att det hakar i drivenheten.
7

Dra kabeln bakom högra sidan av nedre triple-clamp, upp längs höger sida av strålkastare montering, och upp till baksidan av hastighetsmätaren huvudet.
8

Sätt in kabeln i baksidan av hastighetsmätaren huvudet och dra åt kabeln hylsan hylsan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111603.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.