Hur man installerar en backoff på en Honda Goldwing bromsljus

Det är ett välkänt faktum att en motorcykel är svårare att se på vägen än en bil eller lastbil. Även en större Goldwing touring motorcykel kan gå obemärkt förbi många bilister. Installera en Backoff broms modulator kan hjälpa dig att synas på vägen, eftersom modulatorn blinkar bromsljuset i snabb följd när du drar i bromshandtaget, se till att du får den uppmärksamhet av andra förare runt dig. Uppgiften är inte alltför svårt, men det innebär permanent förändring av din Goldwing elektriska ledningar, så fortsätt med försiktighet. Saker du behöver
5-mm insexnyckel
Avbitartång
Trådskalare
Backoff modulator
Butt kontakter
spritkompress
Visa fler instruktioner

1

Skruva ur skruvarna som håller passageraren handtag till sätet, med hjälp av en 6-mm insexnyckel. Lyft baksidan av sätet upp och dra det mot stammen. Ställ in sitsen åt sidan.
2

Leta upp 3-stifts kontakt bromsljus mellan motorcykelns stolskenorna, med en grön tråd, en brun med vit tråd, och en grön med röd tråd. Lossa kontaktstycket halvor.
3

Skär grönt med röda kabeln på bromsljuset delen av kontakten, med hjälp av en avbitartång. Skala av 1/4 tum av isoleringen från båda ändarna av klippa tråd, med en kabelskalare.
4

Gå med Back-Off modulator s röda tråd till tråden närmast kontakten, med en butt-kontakt . Gå modulatorn vita kabeln till den andra änden av tråden, med en butt-kontakt.
5

Anslut bromsljus kontakten i motorcykelns ledningsnät. Slå motorcykeln på och dra i bromshandtaget för att testa backoff modulatorn. Kontrollera kabelanslutningar om bromsljusen inte blinka när bromshandtaget dras i.
6

Välj ett lämpligt läge mellan sätesskenorna att montera modulatorn. Rengör området med en spritkompress. Ta bort papperet från den självhäftande remsan på baksidan av modulatorn. Tryck modulatorn på plats och håller i minst 30 sekunder.
7

tillbaka stolen, efter den omvända metoden för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108100.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.