Hur man ändrar strålkastare på en 1997 Suzuki GS 500E Motorcykel

En funktionell strålkastare är en viktig säkerhetskomponent på någon motorcykel, mörknade lysande vägar på natten och ger en visuell indikering av motorcykeln närvaro på vägen till andra bilister. Medan vissa motorcyklar använder en multipel lins och glödlampa array använder Suzukis 1997 GS 500E en enda församling glödlampa strålkastare för belysning. Denna inställning är lämplig för nästan alla körförhållanden, men lider en stor nackdel när den ensamme glödlampa brinner ut eller går sönder. Byta glödlampa är ganska enkel och kräver endast en Phillips-skruvmejsel, men var försiktig när du hanterar känslig halogenlampa. Saker du behöver
kryssmejsel
12V60/55W H14 halogenlampa
Visa fler instruktioner
1

Skruva bultarna placerade vid 4 och 8 o en urtavla på botten av strålkastare montering, användning av en Phillips-skruvmejsel.
2

Dra ner på Strålkastarglas och täckring ur strålkastarhuset. Luta linsen och täckring uppåt en aning tills fliken ovanpå trimringen glider ur strålkastarhuset.
3

Dra objektivet och täckring bort från strålkastarhuset och dra ut strålkastaren uttaget från baksidan av objektivet.
4

Dra gummiskyddet bort från baksidan av objektivet för att komma åt glödlampan. Haka av klämman från linsen och lyft bort den från glödlampan.
5

tag lökens stiften och dra ur Strålkastarglas.
6

Håll nya H14 halogen glödlampan genom sina stift och sätt in den i objektivet. Haka stoppbygeln över glödlampan.
7

Tryck gummiskyddet över baksidan av linsen, vilket innebär att endast lökens stiften exponeras. Anslut strålkastaren stickkontakten på glödlampan.
8

tillbaka Strålkastarglas och täckring i strålkastarhuset, efter omvänd ordningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108078.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.