Hur man byter tändstift på en Gold Wing GL1200

En Honda Goldwing GL1200 är en stor motorcykel med en 1200 cc motor . Denna motorcykel drivs med fyra tändstift monteras på toppen av motorblocket . På vissa Goldwing modeller måste täckplattorna avlägsnas från sidorna av motorn för att tillåta åtkomst till tändstiften. För att slutföra detta ersättande uppgift , måste du vara bekant med motorn planlösningen i just ditt Goldwing modell . Saker du behöver
Ratchet set
Tändstiftshylsa
Tändstift gapper
nya tändstift
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna sidan plåtar som döljer tändstiftet på höger och vänster sida av motorn , med spärrfunktion set . Dra sidoplåtarna av motorn och avlägsna tändkablarna från tändstiften .
2

Anslut tändstiftshylsa till spärren och ta bort tändstift från toppen av motorn . Placera den tunna kanten av tändstiftet gapper mellan armen och stiftet av ett nytt tändstift , så att siffrorna på framsidan är vänd mot dig .
3

Vrid gapper tills det ger en avläsning av 0,28 tum in alla nya tändstift i motorn efter att du har gapped dem alla till specifikationen ovan . Dra den nya plug s till 12 foot-pounds , med momentnyckel , och ersätta sidoplåtarna på motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107237.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.