Hur man byter lampor med LED på en motorcykel

Synlighet problem är en ledande orsak till motorcykelolyckor, så allt som gör en cykel lättare att se kommer att förbättra säkerheten. LED bromsljus är betydligt ljusare än traditionella glödlampor, och installera dem kommer att göra motorcykeln mer synlig på vägen. Installera dem bör ta ca 20 minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
12-volts testlampa
Wire strippor
Wire crimpers
Blue rumpa kontakter
LED-lampa konverteringssats
Show Fler Instruktioner
1

Skruva den bakljus linsen från fender med Phillips skruvmejsel. Detta kommer att avslöja lampan och huset.
2

Dra bezel ur fender, lämnar lampan ansluten. Du vill att lampan att hänga från ledningar så att du kan testa ledningar. Addera 3

Probe trådarna med hjälp av 12-volts testet ljus. Du vill veta vilken tråd går till bromsarna, som till varselljus och som till blinkers så att du kan Wire dem korrekt. För att göra detta, tryck på bromshandtaget, sedan se om testet lyser. Om den gör det, då det är bromsljuset tråden. Upprepa för varje tråd.
4

Skär varje tråd och band ändarna med avbitare och strippor tråd. Crimp ena änden av kabeln till en blå rumpa kontakt med tråden crimpers.
5

Anslut alla ledare med de blå rumpa kontakter, att se till att varje ledning från LED nya bostäder är ansluten med rätt anslutning från motorcykeln.
6

Montera LED bostäder i framskärm och skruva linsen på plats med de medföljande skruvarna och Phillips skruvmejsel.
7

Testa lampor för att se till att de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106547.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.