Så dra åt eller lossa ekrarna på en Dirt Bike Tire

Spokes ansluta centrumnavet av en motorcykel hjul till den yttre ringen av hjulet som håller däcket på plats. Med tiden kan ekrarna lossnade. Lösa ekrar få hjulet att bli ur balans. Detta gör att motorcykeln hjulet att vibrera när du flyttar. Justera täthet enskilda ekrar kommer att balansera ett hjul. Rutinmässigt kontrollera varje talade om en motorcykel hjul kommer att hålla hjulet balans och gör att du kan köra säkert med högre hastighet. Saker du behöver
Motorcykel stativ Spoke vridmoment Oil skiftnyckel
kan
Visa fler instruktioner
1

Ställ en motorcykel stå nära centrum av smuts cykel. Lyft dirt bike. Skjut stativet under motorcykeln. Sänk motorcykeln på stativet. Skjut cykeln försiktigt så att det är stabilt på stativet.
2

Skift motorcykeln i friläge.
3

Snurra motorcykeldäck att anpassa luftventilen med din högra sida. Skjut änden av en eker momentnyckel på ekern bredvid den nedre sidan av ventilen. Vrid nyckeln medurs tills du hör ett klick. Ta bort nyckeln från talade.
4

Flytta nyckeln till den tredje talade från luftventilen. Vrid nyckeln medurs eller moturs för att lossa eker. Häll olja från oljan kan den beslagtagna ekrar som inte roterar med eker momentnyckel.
5

Flytta längs hjulet, dra åt eller lossa varannan pratade tills alla i och utanför ekrar visas som tätt med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110037.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.