Hur man reparerar en Cast Tank Aluminum Fuel

En gjuten aluminium bensintank är avsedd att pågå en lång tid, men bucklor, rost och repor tar sin tribut oundvikligen. Den vanligaste skadan till dessa bränsletankar kan repareras av den genomsnittliga homeowner, dock. Processen är lite inblandad, så räkna med att spendera mer än en eftermiddag på det. När du är klar, kommer du att ha en fullt funktionsduglig gastank som återställs till sitt ursprungliga skick. Saker du behöver
buckeldragare
Metall sandpapper
Vatten
Grinder
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera skadeområdet på tanken och bifoga en buckeldragare till ytan av metallen genom att trycka den på plats. Dra buckla ur tanken genom att dra buckeldragare tillbaka tills buckla hoppar ut.
2

Slipa ytan av aluminium bensintank med metall sandpapper på en slipkloss och lite vatten . Ta bort all rost och måla på tanken, strippa det skadade området till plåten. Använd en metall slipskiva på en borrmaskin för att ta bort stora områden av färg vid behov.
3

Finish-sand området med 320-grit sandpapper metall och vatten. Slutför det här steget för hand, med hjälp av en lätt beröring tills ytan är blank och ren.
4

Torka området och sedan rengöra den med mild tvål och vatten. Skölj noga i rent vatten och torka en gång med en ren handduk.
5

Applicera ett lager av spray-on fordonsindustrin primer till det skadade området, överlappar det målade området av flera inches. Låt torka och applicera sedan ett lager grundfärg till ytan. Låt detta torka i minst 12 timmar.
6

Applicera en slutlig beläggning av glansigt rött, automotive grade, aluminiumfärg till ytan av gastank med en sprayburk och låt torka i 24 timmar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106875.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.