Att montera högtalare i en hjälm

Högtalare monterade i en hjälm kan lägga till en ny nivå på dina turer, bland annat möjliggör kommunikation mellan förare och passagerare och som ger möjlighet att fördriva tiden lyssnar på musik. Det finns många högtalarsystem tillgängliga för att passa i många olika stilar av hjälmar, allt från enkla hörlurar-typ högtalare till blå-tandade aktiverat kommunikationsenheter. Den största faktorn i valet av en hjälmmonterade högtalarsystem är att se till att det kommer att passa bekvämt över en lång tidsperiod. Saker du behöver
Velcro
Visa fler instruktioner
1

lägga en handduk på en ren tabell och placera hjälmen uppochner ovanpå det. Detta kommer att möjliggöra enklare tillgång till hjälmens öron fickor.
2

Test passar en högtalare i örat fickan. Talaren bör passa i fickan samtidigt som det lämnar utrymme för öronen när hjälmen bärs. Leta efter kanaler inom hjälmen foder för talarens kabeln döljas i. dölja ledningarna under kindkudden är ett idealiskt läge eftersom kudden är avtagbart och ligger intill örat fickan.
3

Ta bort högtalaren och placera en remsa av kardborreband på baksidan av högtalaren. Se till att den stela "hooked" ansikte av kardborrband är fäst till högtalaren, lämnar mjukare "loopas" ansikte som skall knytas till hjälmen. Detta kommer att maximera komforten av hjälmen bör du välja att ta bort högtalarna.
4

Ta bort skyddsfilmen från öglan på kardborreband och tryck på högtalaren i örat fickan. Håll högtalaren på plats och hålla tryck i minst 15 sekunder.
5

Route talarens ledningar in i hjälmen och upprepa på den andra högtalaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106728.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.