Hur leverera en motorcykel Overseas

Det är ibland nödvändigt att flytta från USA till ett annat land. Om du gör det ingår att vara mycket selektiv om de tillhörigheter du väljer att bära med dig. En favorit klocka eller par skor kan definitivt göra snittet, men vad sägs om en favorit motorcykel? Tja, inte vara så snabba att lämna helikoptern bakom. Om du är villig att betala avgifterna för bilens transport, kommer det att visa sig vara mer än värt det för komfort det ger i en främmande stad. Saker du behöver
ägarbevis
Visa fler instruktioner
1

samla all nödvändig dokumentation leveranstid motorcykeln. Ägarbevis behövs för att kontrollera att fordonet verkligen är din och kan lagligt skeppas utomlands. Dessutom kommer du att bli ombedd att tillhandahålla dokumentation av motorcykeln operativa tillstånd och giltig legitimation för dig själv.
2

Sök efter en ansedd transportföretag. I denna process ingår att ha läst andra recensioner, jämföra tjänster och få flera detaljerade prisuppgifter för transporten. Ett bra företag kommer att ha en frakt och försäkring som kan förse dig med någon typ av garanti om vad som är att vänta i händelse av förlust eller skada. Addera 3

Förbered din bil för sändning baserad på metoden för transport ut för transporten. Alla löstagbara delar och tillbehör till motorcykeln som inte är fast monterade måste avlägsnas och förpackas separat. Vissa företag kräver att du har en viss mängd gas i fordonets bränsletank så att den kan köras på eller av lasten. Det är också en bra idé att kontrollera batteriet, däck och vätskenivåer och få din motorcykel rengöras.
4

Record ordentlig dokumentation om din motorcykel nuvarande skick. Du bör göra en anteckning i något aktuellt mekaniska problem-om någon-och ta tydliga bilder av alla bucklor och repor för att undvika skillnader mellan dig och transportföretaget. Många företag kräver denna information och kommer att begära det i förväg. Men, även om de inte kräver det, är denna information som är väsentlig för att säkerställa att din motorcykel är tillbaka till dig i samma skick som du lämnade det i.
5

Göra reservationer med rederiet . Beroende på vilket transportsätt väljs, kan du personligen leverera motorcykeln, har det plockas upp av rederiet eller ordna transport till sin plats. En deposition betalning sker vid eller före återlämningsdatum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107897.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.