Hur du ändrar tändstiften på en 2006 Yamaha V Star 1100

Byta motorcykelns tändstift är en viktig del av att hålla det trafiksäkra. Till skillnad från liknande V-twin eldrivna motorcyklar, komplicerar Yamahas V-Star 1100 cruiser denna enkla uppgift genom att dölja tändstiften. Medan de flesta V-Star ägarna kommer att anställa sin lokala återförsäljare serviceavdelning för att byta tändstift, kommer en smart hem mekaniker kunna göra jobbet utan att spendera de kostnader som tas ut av generalagenten. Trots att jobbet kan ta en stund att slutföra, det är väl värt att ha några extra dollar. Saker du behöver
Insexnyckelsats
Hylsnyckelsats och hylsnyckel
Container
Tändstiftshylsa med
förlängning bar 2 Park pluggar, NGK # BPR7ES
Visa mer Instruktioner
1

Ta förarsadeln och passageraren bakpå pad. Avlägsna skruven på baksidan av den bakpå dynan med en insexnyckel och dra dynan bakåt av motorcykeln tills den hoppar ur fästet på sadeln. Avlägsna par bultar som håller fast förarsadeln fäste till ramen. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt och dra det bakåt för att frigöra den främre delen av sitsen från ramen.
2

hjälp av en hylsnyckel, avlägsna par bultar som håller fast i bränsletanken till ramen. Lyft basen av tanken bort av ramen något och koppla bränsleledningarna. Låt eventuell kvarvarande bränslet rinna ned i en behållare. Lyft bränsletanken högre och dra den bakåt tills tanken glider bort av ramens gummidämpare. Koppla bränsletanken kabelnät och ställa tanken åt sidan.
3

Leta tändstiftet på toppen av motorns cylindrar. Om det behövs följer den tjocka svarta kabeln från tändspolarna under bränsletanken monteringsplatsen till tändstiften. Dra tändspolen s tråd locket på tändstiftet. Använda ett tändstift socket och en förlängning bar, ta bort tändstiftet. Sätt i ett nytt tändstift i cylindern och dra åt tills tändstiftet sitter ordentligt mot cylindern. Byt Tändstiftshatt spolkabeln på tändstiftet. Upprepa på den återstående cylinder och tändstift.
4

Anslut bränsletanken kabelnät och skjut bränsletanken på ramens gummidämpare. Anslut bränsleledningarna och sänka bränsletanken på ramen. Sätt par bultar i bränsletankens konsoler och dra åt med en hylsnyckel.
5

Slip flikarna på framsidan av sadeln på spärren flikarna på ramen, nedanför basen av bränsletanken. Sänk den bakre delen av sitsen på ramen. Säkra sitsen genom att infoga par bultar i stolens fäste och dra åt med en insexnyckel. Snap dynan passagerare bakpå in förarsadeln fäste. Säkra passageraren pad med bultar till bakskärmen med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106885.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.