Hur till Ändra handtagen på en Harley Davidson

Motorcykel styret överföra vibrationer som skapas av motorn i förarens händer och handleder. Även om de flesta motorcyklister krita upp detta fenomen som en del av upplevelsen, Harley-Davidson ryttare vet bättre. Ofta rider för hundratals miles på en gång, Harley-åkare förlitar sig på sina handtag för att motverka vibrationer som skapas av den kraftfulla V-twin motor. Vissa Handtagen är klädda i svart, lite dropp krom, men i slutändan, de hålla dina handleder och händer smärtfri. Lika smärtfritt är installationsprocessen, vilket kräver några verktyg och lite ledig tid. Saker du behöver
Torx-25 förare
Torx-27 förare
Utility kniv eller rakblad
Sandpapper (80 grit) katalog Lim lösningsmedel
Visa fler instruktioner
Koppling Grip ersätter
1

Demontera abborre kopplingshandtaget genom att ta bort de två Torx-27 skruvarna som håller fast klämman på styret. Dra hela enheten längre bort från styret. Separera de övre och nedre brytaren hus genom att ta bort Torx-25 skruvarna på undersidan av husen skjut husen bort från handtaget.
2

Skär handgreppet längden med ett rakblad eller vass kniv och dra greppet off på styret. Använda sandpapper och ett lim lösningsmedel, rengör styret och ta bort eventuella kvarvarande lim eller fragment grepp. Addera 3

Skjut nya grepp på styret och kontrollera att flänsarna vid slutet av greppet ligger rakt ovanför kanalen i strömställarhuset. När linje, ta bort greppet och applicera lim på insidan av greppet.
4

Skjut handtaget fram på styret, genom ett lätt fram och tillbaka rörelser för att förhindra att driva lim upp till kopplingsdosan. Passa greppet med bostäder kanaler och pressa stadigt grepp för att ställa limmet. Upprätthålla trycket i minst 15 sekunder innan du släpper.
5

ihop brytarhuset, placera kanalen i huset runt greppet fläns och dra åt Torx-25 monteringsskruvar. Montera tillbaka aggregatet kopplingen på styret och dra åt dem löst styret spännskruvarna. Justera vinkeln på kopplingshandtaget till önskad position och dra åt spännskruvarna.
Gashandtaget ersätter
6

Leta gummiskydden gasvajer och driva bort dem från justerare. Lossa muttrarna justerskruvar lås och vrid kablarna medsols för att lossa spänningen på vajrarna, placera gashandtaget vid sin lösaste punkten.
7

Separera de övre och nedre brytaren hus genom att ta bort Torx- 25 skruvar. Leta reda på den bakre kabel montering på gaspådrag ärmen och lyft uppåt för att ta loss änden och fäst stift. Upprepa för att ta bort den främre kabeln och ankare stift från gasreglaget hylsan. Skjut gasreglaget hylsan och grepp off på styret.
8

Skjut den nya gasen hylsan på styret. Anslut den främre gasvajern till hylsan, glidande fästbulten för att fästa kabeln på plats. Anslut den bakre kabeln och fäst stift. Återmontera brytarhuset och dra åt Torx-25 skruvar för att fästa den på styret.
9

Twist gasvajern justerare moturs för att sträcka kabelspänning dra åt muttrarna justerskruvar lås. Dra täcket över kabeln justerare och testa gasreglaget fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106699.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.