Hur Trailer Din motorcykel i en lastbil

Om du ska på en resa och vill ta din motorcykel med dig, knyta det ner i sängen av en lastbil är ett bra sätt att transportera den. Detta säkrar motorcykeln på plats och hindrar det från att skadas. Binda ner motorcykeln så att den sitter fast i botten av lastbilen är enkelt och tar bara några minuter att slutföra. Saker du behöver
Motorcykel ramp Sida 2 Ratchet spännband
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln rampen så att den sitter säkert på sängen av lastbilen.
2

Skjut motorcykeln upp motorcykeln rampen och in i botten av lastbilen. Att ha en person på varje sida av motorcykeln för att förhindra den från att välta medan på rampen är tillrådligt.
3

Placera en av ratchet spännband över styret av motorcykeln och säkra båda ändarna av remmen till lastbilens spännband. Kläm ihop fjädringen på Ratchet tie-down bandet halvvägs tills motorcykeln är säker. Var noga med att bandet inte placera någon onödig stress på styret.
4

Placera andra Ratchet tie-down rem över motorcykeln sätet och säkra båda ändarna av den till lastbilens spännband. Kläm ihop fjädringen på spännbandet tills motorcykeln är säker och bandet är inte placera någon onödig stress på motorcykeln sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109154.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.