Hur du justerar förgasaren på en Harley

En Harley Davidson motorcykel är ett klassiskt ikoniska representation av den amerikanska cyklisten. Äga en av dessa motorcyklar kräver regelbundet underhåll och tuning, till exempel justera förgasaren. Förgasaren på de flesta Harley motorcyklar är fortfarande den klassiska Linkert förgasare som har använts i generationer, men uppgraderade förgasare finns tillgängliga för vissa moderna cykelmodeller. Förgasaren kan justeras med hjälp av vanliga verktyg. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Se till att Harley är i en säker position att arbeta med och att cykeln upprätt och tillräckligt stöd .
2

Lokalisera höghastighetståg nål. Detta är den största skruven på toppen av förgasaren och är något utskjutande från förgasaren. Vrid höghastighetståg nålen på förgasaren inåt tills det bara knappt vidrör förgasaren med en skruvmejsel. Vrid tillbaka nålen genom två hela varv.
3

Lokalisera låg hastighet nål. Detta kommer att utskjutande nära förgasaren bas och är "L" formad, vilket gör det lätt att vända. Vrid låg hastighet nålen inåt tills det bara knappt vidrör förgasaren. Vrid tillbaka nålen genom fem hela varv.
4

Ställ Harley tändgnista till ett märke blyg av ett helt främre läge. Den tändningsinställningen märket är synligt i inspektionshålet belägen nära svänghjulet på den främre cylindern. Starta Harley motorn och låt cykeln tomgång tills normal arbetstemperatur uppnås. Detta bör ta 3 till 5 minuter.
5

Se gasspjället är helt stängd. Vrid lågvarvsnål medurs med ett klick i taget tills du märker att motorn misständning. Stäng omedelbart nålen moturs med fem till 10 klick, tills motorn startar eller stannar misständning och kör normalt
6

Vrid gasreglaget stopp-skruv --- ligger på toppen av gasreglaget. - - moturs för att göra motorn tomgång mellan 900 och 1100 rpm. Motsols rotation av stop-skruven minskar tomgångsvarvtalet.
7

Upprepa stegen tills motorn går smidigt eller om du fortsätter att märka motorn misständning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107888.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.