Custom Chopper Paint Idéer

Den svåraste delen av att bygga en egen chopper är inte att avgöra vilka delar som ska användas för att bygga, utan snarare försöker bestämma vilken färg färg att använda, och de möjliga grafiken som ska ingå i färgen. Tyvärr måste dessa beslut fattas innan byggandet av helikoptern på grund av nödvändigheten av att måla delar såsom gafflarna, ram och swing arm. Solid Paint

välja en solid färg färg för din egen chopper innebär inte nödvändigtvis en tråkig, trist lacken. Det finns ett oändligt utbud av färger, har en del som du kan vara säker på att aldrig målats på en motorcykel innan. Du kan också välja metall flake färg, godis färg färg eller ens måla skapats för att likna guld eller förkromning. I många fall, Custom Bike byggare väljer solida färger på ram av motorcykeln och samtidigt välja en grafisk system för motorcykelns kroppsdelar, såsom stänkskärmar och bensintanken.
Multiple-Paint System

Multiple-färg system innebär helt enkelt att mer än en färg som används för att måla motorcykeln. För detta, kan du välja en färg för ramen av motorcykeln, medan målning bensintanken och fendrar annan färg. Detta fungerar särskilt bra när man använder två olika nyanser av samma färg, men också fungerar bra med färger som kontrasterar varandra. Ett bra exempel kan vara att måla ram av motorcykeln orange och måla fendrar och bensintanken pärlvit. Även färgerna inte specifikt matcha, krockar inte med varandra heller.
Grafik Paint

Grafik färg system var mycket populär på 1980-talet och början av 1990-talet och är ytterst svåra att måla men är väl värt ansträngningen när välgjord. En grafisk färg system innebär i allmänhet att inkludera många olika former och färger i lack på motorcykeln. Medan tidiga grafiska system utnyttjas flera färger för att uppnå en vild proffsiga effekt, kan detta utseende uppdateras genom att använda sju eller åtta olika nyanser av samma eller matchande grundfärgerna. Till exempel kan du välja en rad blå till blå-gröna nyanser, eller till och med sådana kombinationer som platta och glans färger.
Airbrushing Graphics

Airbrushed grafik tar en noggrann handen att korrekt tillämpa men när genomförs korrekt, kan vara visuellt imponerande som ett sätt att kvitta design och färg för en egen chopper. Airbrushed diagram kommer i alla tänkbara former och storlekar, och är verkligen bäst tänkt som "tatueringar" Du kan måla på din motorcykel. Club tillhörighet, kan viktiga namn, datum eller platser, citat och även bilder av nära och kära vara retuscherade på din motorcykel med duktiga airbrush konstnärer. Enklare airbrushing mönster använda schabloner för att skapa former, skuggning och linjer, och är det bästa alternativet för detta mycket specialiserade färg format om du är fast beslutna att göra färgen jobbet själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110837.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.