Så här ändrar en CBR 1000F Exhaust

Den CBR 1000F gjordes 1987-1997. Det var en högpresterande sport-touring cykel som var känd för sin kvalitet och tillförlitlighet. Det innehöll en 4-in-2 avgassystem, vilket innebär att fyra avgasrören kom från motorn och fästes till 2 avgas halsdukar, eller ljuddämpare som de också kallas, på varje sida av cykeln. Dessa system var stämda för motorn, och inte hela avgassystemet ersattes, det finns egentligen bara en typ av modifikation som kan genomföras med gott resultat. Saker du behöver
Wrench
Slip-on ljuddämpare /ljuddämpare
Visa fler instruktioner
1

Hitta en slip på ljuddämparen-ljuddämpare för din CBR 1000F motorcykel. Det finns många kända avgaser tillverkare som tillverkar dem som en eftermarknad del. De kan hittas på motorcykel återförsäljare och delar butiker, eller att de är tillgängliga på nätet.
2

Ta bort de gamla ljuddämparna från din CBR 1000F. De kommer att hållas på avgasrören med klämmor som kan lossas med en skiftnyckel. De kommer också att hållas genom att stödja konsoler fästa direkt på sidan av cykeln. Skjut dem när de klämmor och konsoler har tagits bort. För bästa tuning och symmetri, de båda behöver bytas.
3

Förbered avgasrören genom beläggning ändarna med en hög temperatur tätningsmedel. Fogmassan skall antingen komma med halsdukar-ljuddämpare, eller det kan köpas på någon motorcykel delar butik.
4

Slip på de nya ljuddämparna. Dra ner dem på avgasröret med de medföljande klämmorna, och ansluta dem till stödfästena. Använd en skiftnyckel och dra åt klämmorna och support hårdvara ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110839.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.