Silent avgassystem tips

Sättet att tysta ljudet av avgaser på din motor är med en ljuddämpare. Halsdukar arbeta för att minska bullret genom att skicka den genom en baffel kammare som minskar volymen på ljudet eller genom att tvinga avgaserna genom ett rör fodrad med ljudabsorberande material. Olika typer av ljuddämpare har varierande effekter på nivån av buller, men de kan utformas för att tysta avgasljudet så mycket som möjligt. Absorption Ljuddämpare

Högkvalitativa absorption ljuddämpare fungerar bäst för att tysta avgaser utan att äventyra effektiviteten hos motorn vägen baffelenheter ljuddämpare kan. Absorption ljuddämpare absorberar buller genom hundratals små hål i röret, som är inneslutna i ett större rör varvas med antingen stålull eller glasfiber. Detta tystar buller reser ner röret utan att störa flödet av avgaser.
Tre-avdelningen Ljuddämpare

Tre-kammare ljuddämpare finns i stora storlekar för att tysta avgassystem av större fordon såsom stadsjeepar och lastbilar. De multipla kammare möjliggöra största avgasflödet, ökar motorns effektivitet medan den absorberar mer ljud för att tysta avgaser. Större modeller kan förbättra körsträcka och hästkrafter och minskar slitaget på motorn också.
Större avgasrör och Ljuddämpare

Större avgasrör och storlekar ljuddämpare kan också vara till nytta för att minska bullret. Större avgasrören tillåter så mycket flöde för avgaserna som möjligt. Avgasrör med stora diametrar arbetar för att avleda värme och minska volymen av avgaserna. Den största ljuddämparen som passar under chassit är också bäst för att absorbera ljud. Ju större inre volym ljuddämparen, desto mer akustisk energi den kan absorbera och eliminera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109796.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.