Hur man gör en Dirt Bike

Ridning en smuts cykel kan vara ett spännande tidsfördriv. Det finns ingenting som zippa tillsammans genom stigar och se vem som kan skapa den högsta hoppar av av hemlagade smuts ramper. Vissa människor som rider smuts cyklar professionellt gjort upp knep för att göra på sina cyklar som är absolut spektakulära och blända åskådare i alla åldrar. Om detta väcker dig, då är du förmodligen redo att bygga din egen smuts cykeln och gå in. Följ de här stegen. Saker du behöver
Dirtbike leveranser
Rengöring
Sandpapper
Verktyg Paint
Motorolja
Reservdelar
Visa fler instruktioner

1

Betala ett besök på din lokala skroten eller auto auktion och hitta en gammal smuts cykel. Leta efter en ram som fortfarande är i hyfsad form och har inte mycket rost på den. Det är idealiskt för att försöka hitta en cykel med ingen rost alls, men lite rost är hanterbar.
2

Töm motorn på all olja och andra vätskor. Ta hela motorn isär och rengöra varje enskild del, att se till att ta bort all smuts och damm.
3

Använd FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL att ta bort de gamla rockar ful färg utanför kroppen av smuts cykel. Se till att bära en mask för att skydda dig från någon rök som orsakats av rengöringsprodukter du kanske använder på din smuts cykeln. Du kan behöva använda vissa sandpapper att slipa några små rostfläckar kroppen kan ha under färgen också.
4

Täck dirtbike kropp ram i primer och sedan måla kroppen någon färg av ditt val. Måla stommen kan vara svårt och frustrerande, och kräver att du spraya kroppen från flera vinklar för att se till att det hela jämnt blir belagda i färg.
5

Rebuild motorn sätta rena och torkade delar tillbaka tillsammans. Du kanske vill ha någon som har erfarenhet av att bygga denna typ av motorer hjälper dig att sätta ihop den igen för att undvika problem.
6

Byt ut gamla uppskov med nya chocker. Använd inte de gamla stötar som kan ha varit på cykeln eftersom dessa kan skadas och kan leda till att du har en olycka.
7

Köp och ersätta de gamla hjulen och fälgar. Detta inkluderar att köpa helt nya däck också, och se till att däcken är ordentligt fyllda med luft.
8

Testa din smuts cykeln och se till att allt är upp till tillfredsställande och fungerar. Se alltid till att bära rätt skyddsutrustning såsom hjälm, när man testar ut din splitternya hemlagad dirt bike.
9

Ange ett race och se till att ha en bra tid.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106248.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.