Installation av en LED Motorcykel Kit

Motorcykel lysdioder (LED) accent ljus kit har blivit alltmer populärt som anpassade motorcykel byggare leta efter nya sätt att locka mer uppmärksamhet åt sina skapelser. Även installationen är enkel, det tar lite planering för att bestämma hur man lyfta motorcykeln och dess särskiljande beståndsdelar. Vem som helst kan hålla en lysdiod pod eller band på sin motorcykel, men placera LED-lampor för att maximera deras effekter och samtidigt minimera deras påflugenhet är en konst. Saker du behöver
LED-ljus styrenhet
spritkompresser
stjärnskruvmejsel
Allen skiftnycklar
LED accent lampor
Manöverställare
Visa fler instruktioner
Control Module Installation
1

Ta motorcykeln förarstolen för att komma åt batterifacket. Välj en plats i eller i närheten batterifacket för att montera LED accent ljus styrenhet.
2

Rengör monteringsplatsen noggrant med en spritkompress. Peel stöd från styrmodulen s montage tejp. Placera modulen på monteringsytan och tryck fast i 30 sekunder.
3

Anslut styrmodulen positiva batterikabeln, identifieras av in-line säkring nära kabelns terminal, till batteriet . Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva fast kabeln på batteriets pluspol.
4

Anslut modulens svarta jordkabeln till batteriets minuspol med en stjärnskruvmejsel.
Installera LED lampor
5

Planera önskad accent punkter på motorcykeln, som toppen och sidorna av motorn, främre och bakre stänkskärmar, utrymmet under motorcykelns ram eller under spackling paneler.

6

Använd en insexnyckel för att avlägsna eventuella karossdelar eller kåpor som är nödvändiga för att komma till motorcykelns ram och önskade fästpunkterna.
7

Håll ljuset skida eller remsor mot varje montering punkt och kontrollera att de inte stör driften av framgaffeln, hjul, fjädring bak eller motor.
8

Rengör fästpunkterna med alkohol våtservetter. Peel stöd från montering tejp på baksidan av de lätta skida eller remsor. Placera ljuset på infästningspunkt och tryck fast i 30 sekunder.
9

Route lamporna för ledningsdragning till styrenheten, efter motorcykelns befintliga ledningsnätet när det är möjligt. Fäst ledningarna till motorcykelns ram eller ledningar med nylon buntband.
10

Anslut ljusets ledningar till styrenheten.
Installera igenom, kontrollerar Switch
11

Välj ett lättillgängligt men dold plats på motorcykeln för att montera brytaren. Lämpliga platser är arean under sätet bredvid hastighetsmätaren, under bränsletanken eller bakom en kåpa panel.
12

Rengör monteringsplatsen med en spritkompress. Peel stöd från monteringstejp på sidan av strömbrytaren. Sätt brytaren på infästningspunkt och tryck fast i 30 sekunder.
13

Dra omkopplaren s ledningar till styrenheten. Följ befintliga ledningar när det är möjligt. Använd band nylon kabel för att fästa lösa ledningar till ramen.
14

Anslut switchens ledningar till styrenheten.
15

Flip omkopplaren till "On" position. Kontrollera att alla lampor är tända. Kontrollera kablarna anslutningen på styrenheten om någon av lamporna inte tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107887.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.