Hur man installerar ett Corbin Seat

Buell Corbin tillverkar precision säten passar motorcykel för varje modell av cykel med total komfort i åtanke. Det översta lagret av sätet är skinn för en långvarig produkt med extra dämpning för komfort på långa turer. Vissa stolsmodeller inkluderar en gel skikt inuti för att överensstämma med ryttare och skapa en egen sittplats för varje förare och passagerare. Corbin säten installeras på samma sätt som lager säten. Saker du behöver
Torxnyckel
gängan
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan yta och lägger cykelställ ner .
2

Placera en hand på vardera sidan av sätet bak. Lyft de bakre hörnen upp samtidigt. De båda torx-skruvar sätet är nu synliga. En Torx skruv har en stjärnform i toppen.
3

Infoga en Torx nyckel i en skruv. Vrid den moturs för att lossa och dra den rakt ut. Upprepa denna procedur för att ta bort den andra skruven.
4

tag i sätet med en hand på varje sida och skjut den bakåt på cykeln. Lyft sitsen uppåt och ta bort den.
5

Fatta Corbin säte i båda händerna och skjut det från baksidan av motorcykeln på framsidan av ramen. Tryck fram stolen så metallklämman på framsidan går under klämman på ramen.
6

Ansök gängan till en Torx skruv på gängorna. Lyft upp ena baksidan av stolen, sätter skruven i skruvhålet och dra den till motorcykelns specifikationerna i instruktionsboken med en momentnyckel. Upprepa denna procedur för att sätta in skruven på motsatt baksidan av sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109296.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.