Hur får man det bästa pris med en Motorcykel Återförsäljare

Olika människor tycker om olika typer av transporter. Till exempel, vissa föredrar den trygga känsla som kommer med att köra med ett tak över huvudet och en dörr på vardera sidan. Men andra föredrar att köra med vinden i deras ansikten och ingenting som omger dem, men öppna luften. Dessa drivrutiner troligen köra motorcykel. Om du funderar på att köpa en motorcykel, det finns sätt att du kan öka dina chanser att få det bästa priset från en återförsäljare. Instruktioner
1

köpa i vinter. Under de kallare, snowier tider på året, inte så många människor köper motorcyklar, vilket innebär återförsäljare kan erbjuda lägre priser för att öka försäljningen.
2

Vet vad motorcykeln du vill köpa är värt. Kolla in olika källor, såsom prislappen, tillverkaren och de priser som du kan hitta på olika webbplatser. Dessutom, om fordonet behöver en reparation, måste du dra av kostnaden för reparationen på motorcykelns totala värde. Online resurser, såsom den amerikanska Motorcyclist Association prissättning guide, kan hjälpa.
3

Be återförsäljare att förse dig med en lista över sina tidigare sålda motorcyklar, vilket bör inkludera priser och mil. Jämföra dessa siffror till klistermärke priset på de sålda motorcyklar kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket återförsäljarna är villiga att förhandla.
4

Förhandla. Sticker priserna på motorcyklar är överskatta nästan alltid motorcykeln verkliga värde.
5

Prata med fler än en återförsäljare. För att få det bästa priset, kan du behöva shoppa. Låt varje återförsäljare du besöker vet vad andra motorcykel återförsäljare erbjuder, om priset är bättre. Detta skulle kunna övertala dem att sänka sina priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108552.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.