Specifikationerna för en 2004 Kawasaki ZX6R

för 2004 Kawasaki ZX6R är en del av den utländska motorcykeltillverkare s Ninja raden av cyklar. Denna sport cykel har en strömlinjeformad design och låg profil för förbättrad hastighet och prestanda tillsammans med avancerade bränsleinsprutning komponenter. Lägga till cykelns idrott överklagande är en nedsatt chassivikt möjliggjorts genom bilens alla aluminium. Motor

2004 Kawasaki Ninja sport en horisontell, in-line fyrtaktsmotor med totalt 16 ventiler på fyra ventiler per cylinder. Ventilerna är konfigurerade med en dubbel överliggande kamaxel med ett kompressionsförhållande på 12:08:01. Hästkrafter för motorn priserna på 125 med ett vridmoment på 49,4 ft-lbs. Total förskjutning för de vätskekylda motor priser vid 38.81 cubic inches. Borrning och slaglängd för motorn åtgärder på 2,68 inches med 1,72 inches.
Transmission och Tändsystem

växellåda för 2004 års Ninja har sex växlar som skiftas manuellt. Den bakhjulsdrivna motorcykel använder en kedja rem för dess primära enheten. Enligt Motorcykel hemsida, använder 2004 Ninja ett elektriskt tändsystem som använder blyfri bensin som enda bränsletyp. Total bränsle kapacitet för motorcykeln är 4,8 liter.
Bromsar och chassi

Dubbla front-skivbromsar ger bromskraft för 2004 Kawasaki med en singel- skivbroms närvarande på bakhjulet. Front suspension är en inverterad gaffel med en tvilling-sidig svängarm tjänar som bakvagnen. Total torrvikt för chassit är £ 354,9. med en effekt i förhållande till vikten av 0.7764hp/kg. Axelavstånd för cykeln mäter på 55,1 inches. Den 2004-modellen finns i lager färgerna blått, limegrönt och silver men andra cyklar kan ha eftermarknaden färg modifieringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107832.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.