Så ändrar styret på en Honda Rebel

När man vänjer sig rida din Honda Rebel Motorcycle, hittar du att du kommer att vilja ändra vissa lager för att göra din resa en unik passform till din stil. En av de trevligaste sakerna med Rebel är den enkelhet med vilken den är konstruerad. Ändra något liknande styret, som dramatiskt kommer att påverka utseendet och känslan på din Rebel, är lättare än på andra motorcyklar som har lästs sina barer med mätare. Du kan ändra styret på en Honda Rebel på en eftermiddag. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Allen skiftnycklar
Gasvajer (om det behövs) katalog Bromsvajer (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

Skjut grepp utanför styret. Du kan ta bort den vänstra grepp och högra gashandtaget genom att helt enkelt ta tag i dem och dra dem från styret. Du kan behöva klippa klorna samtidigt som du drar för att bryta sug tätning innan de kommer att lossna.
2

Använd skruvmejseln för att lossa klämman som håller bromshandtaget på styret. Den lilla skruven är under spännbandet. Dra bromshandtaget off.
3

Bänd omfattar utanför Allen bultarna som håller styret på plats. De insexskruvar ställs i en plåt i mitten av styret, nära bensintanken.
4

Använd insexnyckeln för att lossa bultarna i kylmagasinet. Plattan är gjord av två halvor som hålls samman med hjälp av trycket av bultarna och låsa styret på plats mellan dem. De två plattorna kommer separera, och du kan glida styret fram mellan dem.
5

Sätt dina nya handtag mellan plattorna, och dra åt insexskruvarna. Omvänd resten av dessa steg för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106567.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.