Hur Sand & Paint Motorcykel kåpor

Återställa en gammal motorcykel eller ommålning en ny kan vara en av de mest iögonfallande uppgraderingar du kan göra. Om du noga välja färg och använda tålamod medan du målar din motorcykel, kan resultaten vara fantastisk. Saker du behöver
alkohol-baserade rengöringsmedel
400 - och 800-grit sandpapper
Microfiber handduk
Spray primer
Spray lack i valfri färg
Sprayfärg täckfärg
Wax
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kåpan och rengör den med alkohol-baserade rengöringsmedel.
2

Sand spackling med 400-grit sandpapper, att noggrant uppmärksamma spåren. Gör inte sand hela vägen till plasten, bara genom täckfärg.
3

Rengör spackling med microfiber handduk, ta bort alla kvarvarande damm från slipning.
4

Häng spackling så att hela dess yta är lättillgängligt när du ansöker primer. Kontrollera anvisningarna på primer för att se hur långt du ska hålla burken från spackling. Om du håller det för långt bort kommer det inte belägga ytan, och om det är för nära primern kommer uppbyggd och springa.
5

Spraya primer över hela kåpan i svepande rörelser. Primern kan kräva flera skikt för full täckning. Om så är fallet, låt det torka helt innan ytterligare skikt. När den är täckt ordentligt, låt det torka för tiden rekommenderas på burken.
6

Buff primern försiktigt med 800-grit sandpapper tills den känns smidig. Använd microfiber handduk för att torka bort kvarvarande damm.
7

Spray lacket över hela kåpan. Använd svepande rörelser och tillämpa ljusa skikt, låt det torka helt mellan strykningarna. Det kan kräva två eller tre skikt. Låt det torka för tiden rekommenderas på burken.
8

Spray täckskiktet över hela kåpan, med svepande rörelser. Den täckfärg kan kräva två eller tre skikt. Låt det torka enligt anvisningarna på burken. Den täckfärg är det viktigaste pälsen eftersom det är på utsidan och är mest synliga, motstå frestelsen att röra den förrän du är säker på att det är torrt
9

Applicera vax och polera spackling efter. paint jobb är slutfört. Detta kommer att ge din färg en blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107702.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.