Motorcykel Jack Instruktioner

Använda motorcyklar för transport och fritid kan vara ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt att spara pengar på försäkringar och gaspriser. Många motorcykelentusiaster göra egna reparationer och modifieringar på sin motorcykel. En viktig del av utrustningen en motorcykel entusiast måste äga för motorcykel underhåll är en motorcykel jack. Med hjälp av en domkraft är lätt så länge du följer de korrekta förfarandena. Saker du behöver Billiga 2-by-4 eller 4-by-4 träbit
Visa fler instruktioner
1

Placera en träbit bakom din motorcykel däck . En 2-by-4 eller 4-by-4 bit bör vara tillräcklig. Virket används för att hålla cykeln rullar av stödbenet så se till att den är robust nog för att hålla cykeln rullar bakåt. Det är viktigt att ha din cykel på en plan, hård tjänst när du lyfter cykeln, eftersom uttaget lägger på marken och behöver en stabil yta för att hålla cykeln upp.
2

Center motorcykeln domkraften under den primära motorblocket på cykeln. Denna position är oftast under den främre bensintanken bakom styret.
3

Släpp hydraulventil på domkraften. Jacks har ventilen belägna på olika ställen beroende på märke, är dock de flesta releaser finns på vänster sida av uttaget nedanför outfacing pumpens handtag. För att frigöra ventilen vända det rätt.
4

Pumpa outfacing jack handtaget tills cykeln når önskad höjd från marken. Vissa hydrauliska domkrafter har pedaler istället för pumpar handtag. I detta fall tryck långsamt fotpump att jack cykeln till önskad höjd från marken.
5

När du är klar med domkraften, vrid långsamt hydraulik ventilen till vänster. Detta kommer att frigöra trycket och sakta sänka din motorcykel till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107813.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.