Hur Candy Måla en motorcykel

Candy färg är en typ av färg som har en djup, rik färg full av lyster och dimension. Candy måla en motorcykel är lättare än många tror. Medan det finns många typer av färg finns tillgängliga för användning på motorcyklar, kan en lackfärg få jobbet gjort med nästan proffsiga resultat. Processen för målning är extremt långsam, så tilldela åtminstone en eller två veckor till processen för bästa resultat. Saker du behöver
Disc sander
80 grit slipskivor
Skyddsglasögon
Organisk ånga mask
metallgrundfärg
600 grit slippapper
Spray lack auto färg i godis färger
Work trasor
Candy färg kit (tillval) katalog Clear spraya pälsen
1500 grit sandpapper
Foam putsdyna
polermedel
Diskmedel
Visa mer Instruktioner
1

Sand den gamla färgen från motorcykelåkning med en liten skiva slipmaskin och 80 grit skivor slipning. Denna process kan ta flera timmar. Ha en ånga mask och skyddsglasögon när du arbetar och sand utomhus om möjligt.
2

Spraya primer på ytan av motorcykeln. En sprayburk av metall primer fungerar bra. Slipa ytan av motorcykeln med 600 skivor grit slipning mellan skikten. Applicera två till tre lager av primer. Våt sand den slutliga grundfärg.
3

Spray ytan av motorcykeln med godis-färgad färg. Spraya inte tungt nog att orsaka dropp. Om du lämnar små bitar av torra områden detta är bra. Vänta ungefär en halvtimme mellan strykningarna. Applicera 3:57 extremt lätta rockar färg. Låt rockar torka i ytterligare två timmar.
4

Sand färgen med 600 grit disken. Sand lätt att polera ytan, men tryck inte tillräckligt hårt för att ta bort all färg. Torka av motorcykeln ner med mjuka trasor för att eliminera damm.
5

Spray ytterligare färgskikt över motorcykeln att lägga extra färg och djup. Oroa dig inte om färgen ser ful. Det kommer att lysa upp och se vacker senare. Låt färgen torka i två timmar.
6

Spray 04:57 mycket lätta strykningar klarlack över färgen, så att varje skikt torka i 30 minuter mellan lagren. Låt färgen torka i sex timmar.
7

Sand motorcykeln för hand med 600 slippapper. Torka av ytan på motorcykeln med en trasa, och fortsätter att polera ytan tills det inte finns någon glans på ytan av motorcykeln.
8

Spray två mer ytterligare klarlacker efter torka bort dammet . Låt rockar torka i två till fyra dagar.
9

Doppa 1500 sandpapper i en hink med såpvatten. Våt sand hela ytan av motorcykeln tills ytan blivit slö igen.
10

Sprid lite polermedel över ytan av motorcykeln. Fäst skum putsdyna till skivan slipmaskin och polera föreningen in i ytan av motorcykeln vid ca 1500 varv per minut. Upprepa slipning och polering processen tills du är nöjd med kappan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107814.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.