Hur att bryta i skor Motorcykel Bromsar

Korrekt bryta in nya bromsbelägg på din motorcykel är av yttersta vikt . Även om dynorna byts ut i din lokala mc butiken och inte i ditt eget garage , är det fortfarande ytterst viktigt för dig att se till att denna process följs . Brytningen - in eller " strö - in " som mekaniker kallar det , ser till att ditt nyinstallerade bromsarna kommer att utföra till optimal standard . Lyckligtvis är dessa manövrar är någorlunda lätt för dagens ryttare att utföra . Saker du behöver
Motorcykel med nyinstallerade bromsar
Visa fler instruktioner
1

Starta din motorcykel . Värm upp den till rätt driftstemperatur innan du börjar. Res till en out -of - the-way plats, bort från annan trafik för att gå vidare med processen .
2

Accelerera till ca 60 mph . Ordentligt bromsa för att bromsa ner till 10 mph . Inte komma till ett fullständigt stopp och inte låsa bromsarna . Hastigheten tillbaka upp till 60 mph och upprepa denna process för totalt åtta hållplatser .
3

Upprepa processen med åtta hållplatser om du använder prestanda bromsar eller helt enkelt vill säkerställa korrekt strö - i. Men kryssning runt länge nog för att bromsarna helt svalna först .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106719.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.