Hur man installerar Ons Rush Slip

Rush slip-on ljuddämpare är tillbehör som är utformade för att göra din Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Yamaha eller Suzuki motorcykel ryta till liv varje gång du startar upp den. Formen på ljuddämparna tillåter dem att avleda värme från avgaserna din cykel ger ut under drift, och värmesköldar säkerställa att de håller upp även under de varmaste temperaturerna. Detta förfarande är en Harley-Davidson, men installation på en Honda, Kawasaki, Yamaha eller Suzuki motorcykel kommer att vara liknande. Saker du behöver
Blanket
filtpenna
1/4-tums, 3/16-inch och 5/16-tums Allen skiftnycklar
gängsmörja
Trä hantverk pinnar
Fötter /pounds momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta motorcykelns sits, Maxi fuse-och avgassystem.
2

Take huvudet och värmesköldar ur sina förpackningar för hand, och placera dem ovanpå en filt. Markera monteringsklämman kanter värmesköldar, som ligger nedanför de upphöjda spåren i mitten av varje skärm, med tuschpenna.
3

Fäst det medföljande fästet till cykelns transmission med sitt lager bult och Allen skiftnycklar, och skruva bulten s bricka på. Montera de två återstående ingår sexkantsskruvar och brickor med Allen skiftnycklar.
4

Installera den medföljande låsringarna och flänsar på den nya chefen rören i slip-ons för hand. Applicera gängsmörja till organ vid de ingående O2 sensorerna försiktigt med trä hantverk pinnar, och installera dem för hand på motorcykeln.
5

Installera slip-on främre och bakre huvudet rör till det cykel med de medföljande fläns nötter och Allen skiftnycklar. Fäst det medföljande fästet till sitt fäste på cykeln med de medföljande fläns-bultarna och Allen skiftnycklar.
6

Installera slip-on botten värmesköld med den medföljande klämman löst, att hålla tillgången till klämman skruvhuvudet öppna. Upprepa för slip-on: s topp värmesköld. Justera båda skärmarna tills de är parallella och skruva i dem med Allen skiftnycklar.
7

Anslut trådarna i O2 sensorer, och knyt den medföljande zip band till ledningarna för att hålla dem på plats.

8

Dra åt alla installerade bultar, muttrar och brickor med momentnyckel, och ominstallera sätet, Maxi fuse och vänster sidokåpa för att slutföra installationen av slip-ons.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110825.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.