Hur man tar bort batteriet från en Yamaha Vmax Motorcykel

Yamahas kraftfulla Vmax motorcykel är en komplicerad maskin, som kan producera en enorm makt med sin V-4 motor. Även om dessa motorcyklar är ganska pålitliga, lever med en VMax tar en avsevärd mängd engagemang när det gäller underhåll. Den enkla uppgiften att ta bort Vmax batteri är en liten knepig, eftersom den svängbara förarsadeln och tändspolar måste tas bort först. Grundläggande handverktyg är allt som behövs för att utföra uppgiften, vilket är mycket lättare att avsluta än det verkar. Saker du behöver
10 mm socket
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta spakarna dolda nära de bakre stötdämparna och driva dem framåt för att låsa upp sitsen. Lyft sitsen uppåt tills den låses sitt översta läge.
2

Använd en 10 mm hylsa och en hylsnyckel skruva loss bultarna som håller fast sätet till dess led. Dra sitsen bort av motorcykeln för att avslöja batteriet.
3

Använd en 10 mm hylsa och en hylsnyckel skruva loss bultarna som håller fast tändspolarna över batterilådan. Lyft tändspolar från batteriet facket och ställ dem åt sidan.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva den svarta och röda kabeln leder från batteriets terminal. Skruva den svarta kabeln först, följt av den röda ledningen.
5

Dra ut batteriet rem krok från batteriet fackets fliken. Lyft ut batteriet ur motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107812.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.