Lägga Oil till ett Horseshoe Tank

Hästsko oljetankar är installerade på mjuka eller hårda svans inramade motorcyklar med breda däck. Formen på tanken överensstämmer med cykelns stil. Den hästsko tank fungerar på samma sätt som alla andra motorcykel oljetank. Den enda skillnaden är den hästsko. Som med alla motorcyklar, kommer oljenivån blir lägre med tiden och du kommer att behöva lägga olja. Lägga olja till en hästsko oljetank på din motorcykel är ett enkelt jobb. Saker du behöver
dräneringskärlet
Hylsnyckel
Byte oljefilter
motorcykel motorolja
Visa fler instruktioner
1

Placera ett uppsamlingskärl under oljetanken avtappningspluggen för att fånga oljan. Detta är beläget vid botten av hästskon tanken. Avlägsna oljan påfyllningslocket från toppen av hästskon tank placerad på toppen
2

. Detta kommer att hjälpa oljan rinna ut fortare.
3

Ta bort avtappningspluggen från botten av tanken med en passande hylsnyckel. Låt oljan helt rinna ut ur tanken.
4

Ta bort oljefiltret locket och oljefilter från motorcykeln. Eftersom olika motorcyklar varierar i konstruktion, konsultera din manual för filter plats detaljerna.
5

Montera ett nytt oljefilter. Byt oljefilter locket. Byt avtappningspluggen.
6

Fyll tanken med lämplig olja till rekommenderad olja fyllning nivå. Konsultera din instruktionsbok för detaljer. Byt oljepåfyllningslocket.
7

Slå på motorn. Rev motorn upp en eller två gånger. Stäng av motorn. Avlägsna oljepåfyllningslocket och kontrollera oljenivån på locket-pinnen för att säkerställa att nivån är korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111388.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.