Hur du ändrar till CB Rare Hastighet

Ändra hastighet som produceras från din Honda CD motorcykeln görs genom att ersätta den befintliga motorn med en ny och mer kraftfulla. För att göra detta måste du ta isär flera delar för att få den gamla motorn ur cykeln. När du har tagit bort den gamla motorn, kan du börja installationen av din nya. Montage av cykeln kan börja efter det att motorn är monterad på ramen. Saker du behöver
plast pan
Hylsnyckel
Standard skiftnyckel
Visa fler instruktioner Review bort gammal motor
1

Placera plast pan under oljetanken för din Honda CB. Ta bort avtappningspluggen och låt oljan rinna i pannan. Lossa bultarna som används för att säkra bränsletanken till cykeln. Koppla bränsleledningarna och ta tanken bort av cykeln.
2

Leta oljefiltret och ta bort den från cykeln. Ta bort oljetråget eller olja sil. Lossa kedjan genom att lossa bakaxeln muttern med hylsnyckel.
3

bort fotpinnen och sidoluckan på höger sida av cykeln. Lossa skruvarna som håller avgaserna till motorn. Ta av avgaser och ställ den åt sidan.
4

Lossa och ta bort skruvarna som används för att fästa luftfiltret. Ta bort luftrenaren koppla bränsleledningarna från förgasaren. Koppla loss förgasaren.
5

Ta bort bultarna från motorfästen på ramen. Dra motorn ur motorcykeln. Addera Installera ny motor
6

Placera den nya motorn på ramen av motorcykeln. Sätt i bultarna in i motorfästen, dra sedan åt med hylsnyckel.
7

Montera förgasaren på motorn och återmontera bränsleledningarna. Ställ luftrenaren på plats och säkert genom att dra åt bultarna med nyckel.
8

Ställ avgaserna tillbaka på plats. Dra åt bultarna för att fästa avgasröret på motorn och kroppen av motorcykeln. Byt ut sidoluckan sedan åter fästa fotpinnen.
9

Dra bakaxeln nöt att sätta spänning på kedjan. Ställ oljetråget eller olja sil tillbaka på plats och sedan åter fästa oljefiltret.
10

Fäst bränsleledningarna på tanken. Ställ tillbaka bränsletanken på cykeln och säkert genom att dra åt skruvarna med hylsnyckel. Bekräfta att dräneringsventilen pluggen är ansluten till oljetråget. Fyll på behållaren med olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111652.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.