Hur man byter en Dirt Tube Bike Tire

Möjligheten att ersätta en dirtbike inre röret är en nödvändig färdighet för allvarliga dirt bike rider. Innerslangar kan dyka eller blåsa ut medan du är på spåret, lämnar du strandsatta. Du bör alltid vara förberedd, bär några handverktyg och ett extra rör i ett litet verktyg packa någonstans på din cykel. Om ett av rören pops, kommer du att vara förberedd och kunna ändra röret i ett par minuter. Saker du behöver
ventilkärnan Tool Review Däck strykjärn
Innerrör
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

bort låset ventilskaftet muttern och tag ventilkärnan från hjulet med hjälp av ett verktyg ventilkärna. Låt röret tömma.
2

Håll hjulet upprätt, placera utanpåliggande lås mot marken. Placera den mellersta delen av ett däck järn över kanten lås och tryck bestämt nedåt för att lossa kanten låset.
3

Placera hjulet på sin sida, drev nedåt. Steg på sidorna av däcket för att bryta förseglingen, eller pärla, mellan däcket och fälgen.
4

Tryck däcket ner längs sin kant för att skapa ett utrymme mellan däck och hjulets fälg . Skjut den böjda änden av ett däck järn mellan däcket och fälgen och tryck nedåt för att tvinga däcket järn till hjulets nav. En liten del av däcket kommer att lyftas upp och över läppen av fälgen.
5

Håll däck järn på plats och skjut ett andra däck järn mellan däcket och fälgen, ca 5 eller 6 inches bort från det första däcket järn. Tryck bestämt nedåt på andra däck järn att sträcka en annan del av däcket över kanten. Släpp långsamt däck strykjärn och dra den återstående läppen av däcket bort av fälgen för hand.
6

Dra den gamla slangen ur däcket.
7

Delvis blåsa din nya rör och kolla efter läckor. Sätt i delvis uppblåst röret i däcket och tryck ventilspindeln genom skaftet hålet på fälgen. Säkra spindeln genom att skruva låsmuttern över spindeln.
8

Rikta din däck järn med ventilskaftet och spaken tillbaka däcket över kanten på fälgen. Håll däcket på plats och använda en andra däck järn för att komma runt hjulet, tills Levering små delar av däcket över fälgen däcket sitter.
9

Pumpa upp slangen till 56 psi (pounds per kvadrattum) med en kompressor för att ställa in däckets vulst.
10

Töm röret något och justera däcktrycket och returresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106769.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.