Hur ändrar jag Bromsbelägg på en 2004 YFZ 450?

Den 2004 YZF 450 är en Yamaha motocross smuts cykel med en 449 cc bränsleinsprutning, fyrtakts, hög motoreffekt. Denna dirtbike använder skivbromsar på båda hjulen så båda bromsarna ändras på samma sätt. Din lokala Yamaha återförsäljare har alla utanför de verktyg som du behöver samt byte av bromsbelägg. Du kan ändra bromsarna på din YZF 450 i din uppfart eller ditt garage på ca 30 minuter för båda uppsättningarna. Saker du behöver
Motorcykel lift
insexnyckel
5 mm uttag
Ratchet
Byte bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Höj YZF 450 från marken med en motorcykel jack. Ta bort skruvarna som håller fast framgaffeln locket på ramen med en insexnyckel. Dra av locket på framgaffeln och ställa skyddet åt sidan.
2

Lossa muttrarna på den främre bromsok med en 5 mm hylsa och spärrskaft. Dra tjocklek av av den främre rotorn och dra bromsbeläggen framifrån bromsoket. Använd dina tummar för att trycka tillbaka kolven i bromsoket.
3

Place de nya bromsbelägg i den främre bromsok i samma position som kuddar lager broms. Tryck bromsbeläggen tills de snäpper på plats inne i bromsoket. Byt bromsok på toppen av den främre rotorn.
4

Dra åt muttrarna på den främre bromsok med hylsa och spärrskaft tills ombonad. Sätt tillbaka plastkåpan på framgaffeln och dra åt skruvarna med insexnyckel. Upprepa dessa steg för de bakre bromsbeläggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107557.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.