Hur du anpassar en Suzuki M109R

Suzuki flaggskepp muskel cykel, den M109 är en attityd-indränkt maskin som väcker kan anpassas för att passa sin ryttarens personlighet. Nästan varje del av motorcykeln kan ändras, ändras eller modifieras av en rad tillbehör tillgängliga från Suzuki och andra eftermarknaden delar leverantörer. Samtidigt välja delar till en anpassad M109 är så enkelt som att hitta ett utseende som matchar din individuella stil, installera dessa komponenter kan kräva viss teknisk kompetens och specialutrustning. Var noga med att sätta realistiska förväntningar för den mängd arbete, kostnad och tid som krävs för att slutföra din anpassning projektet. Instruktioner
Luft /Bränsle /avgassystem Ändringar
1

Installera en eftermarknad prestanda tilluft. En föreställning intag kommer att tillåta en större mängd luft i motorn över den restriktiva lager luftfiltret. Den extra luften hjälper motorn att generera mer kraft när bränslet höjs också. Dessutom har de flesta prestanda intag system skapar också en starkare "ryta" som luft dras in i friflytande filter.
2

Installera en elektronisk bränsleinsprutning modul Injection kontroll, vilket gör att du kan fin- avstämma mängden bränsle som doseras till motorn, vilket ger den maximala mängden prestanda vid varje given tidpunkt. Detta är en helt avgörande del av att modifiera avgas och intag system av din M109 som bränsle nivå måste ändras för att kompensera för det ökade luftflödet. Addera 3

Byt beståndet ljuddämpare med en eftermarknad avgassystem. Den M109 har många alternativ att välja mellan i denna avdelning, allt från dubbla rör till högpresterande, två-i-ett lopp rör. Dessa system kommer att tillåta förbrukade avgaser att avsluta snabbare, ökande makt och förmedla en djup muller till avgasljud.
Komfort, kontroller och Chassi
4

Byt företaget stock sadel med en eftermarknad sadel för att öka din komfort under längre turer. Eftermarknad platser görs för att bättre anpassas till ryttarens kropp, vaggar områden som behöver mer stöd och tar bort tryckpunkter som orsakar obehag. I de flesta fall är dessa säten gjorda av skum, men kan också innefatta en gel insats för ökad komfort.
5

Installera ett par förlängda stammar. Styre stammar är de torn-liknande stöd som håller fast styret på framgaffeln. Medan de flesta cyklister kan vara bekväm med lager styrets positioner, kan högväxt ryttare bli obekväm med längre räckvidd på styret. En uppsättning utökade riser kan föra styret närmare föraren, lindra obehaget.
6

Byt ut komponenterna stock kroppen med krom klä upp delar. Många av M109 olika karossdelar kan tas bort och ersättas med glänsande krom, såsom bromshuvudcylindern reservoar lock, kardandrift lock och kopplingen inspektionslucka.
7

Flytta fästet registreringsskylt på bakaxeln. Det finns många stilar av axel-monterade plattan fästen tillgängliga, positionering registreringsskylten antingen horisontellt eller vertikalt. Se till att välja en konsol registreringsskylt som orienterar registreringsskylten på ett sätt som inte bryter mot de trafikregler som gäller.
Bromsar och hjul
8

Byt lager bromsen linjer med rostfria linjer stål broms. Rostfria linjer producerar mindre flex eftersom bromsarna används, sänder större hydrauliskt tryck till bromsoken. Detta kommer att öka effektiviteten i bromsarna samt ge ett renare utseende och bättre broms "känna" på bromshandtaget.
9

Byt broms rotorer med egna wave-stil rotorer. Normalt återfinns på sport cyklar, wave-stil rotorer ger lägre vikt och bättre prestanda i en offensivt-formad paketet. Var noga med att byta ut dina bromsbelägg samtidigt för bästa resultat.
10

Installera en uppsättning smidda aluminiumfälgar att ersätta din M109 är inställda stock hjulet. Smidda aluminiumfälgar är lättare än original hjul, förbättra din M109 hantering i hög hastighet. Som en extra bonus, dessa fälgar finns i många olika stilar för att passa din individuella smak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107317.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.