Hur att rengöra en Kawasaki Förgasare FD44V

Förgasare tenderar att bli ansluten med uppbyggnad och föroreningar över tid, särskilt på äldre motorcyklar. Så rengör dessa kolhydrater ordentligt är en viktig uppgift i att få din cykel igång igen. Att göra jobbet med rätt utrustning och verktyg kommer att göra det mycket lättare, och du kommer att kunna rengöra förgasaren snabbt och effektivt. Saker du behöver
Gummihandskar
Förgasare renare
Luftkompressor med liten spets
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Ta på gummihandskar . Ta bort förgasaren från din motorcykel. Detta varierar beroende på modell, så hänvisa till din bruksanvisning. Men standard borttagning består av att ta bort bly bränsletanken från bränslet omkopplaren, ta bort slangklämman runt förgasaren och lyfta den ur sidan av motorcykelns motorrummet.
2

Dumpa all gas ut ur förgasaren i en hink. Skaka förgasaren försiktigt så att all gas i ledningarna och sprickor kommer att dränera. Addera 3

bort den svarta, runda sifon bricka från mitten av förgasaren genom att försiktigt vrida det moturs. Detta kommer att ge dig enklare tillgång till hela aggregatet. Spraya sifon bricka av med förgasare renare.
4

Använd en kompressor med ett litet tips för att blåsa ut alla linjer i förgasaren. Dessa små rader får ofta ansluten med gaspartiklar.
5

Spray förgasaren ut med förgasare renare. Detta är en extremt potent kemisk lösning som är utformad för att avfetta och ta bort partikel träskor. Se till att hålla förgasaren över en hink som du spraya.
6

Töm eventuell kvarvarande vätska ur förgasaren. Sätt tillbaka förgasaren på samma sätt som du tog bort den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107530.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.