Hur du ändrar Headlight Bulb på en Honda VTX Motorcykel

Honda VTX är en motorcykel finns med antingen en 1800cc eller 1300cc motor . Den Honda VTX är en av de mer populära motorcyklar på marknaden , och är ofta kraftigt modifierad av sina ägare . Byte av glödlampan i din Honda VTX är inte svårt , byte endast tar ca 10 minuter , och är densamma oavsett om du har 1800cc versionen eller 1300cc versionen . Saker du behöver
Hylsnyckel
8 mm fäste
Visa fler instruktioner
1

Kolla din instruktionsbok för att bestämma den specifika lampan du behöver köpa . Olika år kan kräva olika reservlampor . Och köpa 2

Park säkert stå din Honda VTX . Använd hylsnyckel haka ringen pannlampan . Det finns en bult på varje sida av enheten . Vid byte av en glödlampa , är det inte nödvändigt att ta bort hela enheten , bara ring och objektivets inställning .
3

Dra strålkastaren ringen och objektivet ( de är fästa ) från strålkastarens montering . Försiktigt vrida och dra ut glödlampan från baksidan av ringen och objektivets inställning . Koppla lampan från dess anslutning .
4

Installera den nya glödlampan och sätt in den i installationen . Twist det att låsa . Sätt tillbaka strålkastaren ringen och objektiv inställning och sätt tillbaka bultarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106455.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.