Hur man installerar Frame Sliders på en 2005 CBR600RR

Medan de flesta ram reglagen är lätt skruvas på plats, kan installationen vara en svår uppgift för de flesta cbr600rr ägare. Komplicerar saken är den nödvändiga förändringen av CBR: s mellersta spackling paneler, gjort genom att skära hål i panelerna så att reglaget för plast puck att sträcka sig utåt. En felaktig mätning vid den punkt skära kåporna kan bli katastrofala, som kräver en rejäl investering i en ny panel. Med hjälp av en tuss av modellera kan förenkla processen för bättre resultat. Saker du behöver
5 och 10 mm Allen skiftnycklar
Phillips skruvmejsel
12 mm socket
Hylsnyckel
Frame reglaget kit
modellera
1/8-tums borr
Electric drill
2-tums hålsåg
300-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur skruvarna från vänster och höger mitten kåpor med en 5 mm insexnyckel. Dra de mittersta kåporna åtskild från motorcykeln. Ta bort plaststiften från insidan av de mittersta kåporna, nära framhjulet, med spetsen av en Phillips skruvmejsel.
2

Placera en tillplattad tuss av modellera på baksidan av varje mellersta kåpa panelen, placera den mellan den böjda delen på baksidan av panelen och spackling övre luftningsventil.
3

Lossa den högra övre motorfästet nypa bult, belägen ovanför kylvätskebehållaren flaskan, med en 12 mm hylsa. Skruva loss den övre bulten motorfästet med en 10 mm insexnyckel. Stötta motorn bulten s mutter som du skruvar bulten med en 17 mm nyckel. Släng bulten.
4

Skruva den nya motorns bulten, medföljer ramen reglaget kit, delvis i den övre motorfästet. Håll den högra mitten kåpan på plats på motorcykeln och tryck på bulten huvud in i modellera.
5

Borra ett styrhål i mitten av varumärket kvar i modellera av bulten huvud med en 1/8-tums bit och en borrmaskin. Håll spackling panelen mot motorcykeln och kontrollera att piloten hålet är i linje med bulten huvud. Re-borra en annan pilot hål om det behövs.
6

Skär en 2-tums hål i mitten kåpan panelen genom pilothålet med en 2-tums hål såg och en borrmaskin. Städa upp eventuella ojämna kanter runt hålet med 300-slippapper.
7

Skruva den nya motorns bulten och skjut längre pucken ram reglaget över det. Skruva ramen reglaget och bult på plats med 10 mm insexnyckel. Dra åt bulten s muttern med 17 mm nyckel. Dra den övre motorn bultfäste nypa med 10 mm hylsa.
8

Installera rätt mellersta spackling panel på motorcykeln, dra åt spackling bultarna med 5 mm insexnyckel. Tryck på plast push-pins på plats på främre inre delen av kåpan panelen.
9

Montera den vänstra ramen reglaget med samma metod, installera kortare pucken ram skjutreglage istället.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108604.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.