Hur täta läckande Motorcyle gastankar

Tätning en läcka i en motorcykel bensintank är minutiöst hårt. Du har alla små kablar som är anslutna till de små skruvar och muttrar som i sin tur ansluter till viktiga mätare också. Plus, även om du tömma bensintanken på sin bränsle, rök som dröjer sig kvar inne fortfarande brandfarliga, så svetsningen det genast är inte en bra idé. Det finns dock några få enkla tips om hur att täta en läckande bensintank. Saker du behöver
Clear dränering slang
Liten halvmåne skiftnycklar
Spår och Philips skruvmejslar i olika storlekar
lack eller aceton Cleaner Review Vatten-baserade markör
Silvertejp
Liquid rostborttagare
fön
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Placera ena änden av en liten dränering slang i bensintanken och suger ut bränslet i det från den andra änden. Se till att ta bort slangen från munnen så snart bränslet är redan halvvägs upp i röret. Placera änden av slangen i en bränslebehållare på marken för att suga bränslet ur tanken.
2

Skruva alla anslutande muttrar och skruvar av tanken från den huvudsakliga motorcykel kroppen. Lägg till lite lack eller aceton i tanken och skaka kraftigt för att grundligt ta bort alla kvarvarande bränsle. Från vätskan inuti tanken, skulle du kunna hitta de hål och sprickor som de skulle läcka ut. Märk ut hålen. Töm tanken av alla vätskor. Addera 3

Placera tanken i fria luften för att torka snabbt. Sätt silvertejp om varumärkena.
4

Häll lite vätska rostborttagare inuti tanken. Ge det en shake, och häll sedan grejer. Upprepa processen tills det du häller ur tanken blir klar för rost färgat material. Föna insidan av tanken under 30 minuter.
5

Häll i tätningsmedel i tanken. Luta tanken från vänster till höger och även rotera den långsamt på alla håll för att limmet ska jämnt täcker hela insidan. Låt tätningsmedlet torka och härda.
6

Placera bensintanken tillbaka på motorcykeln och sätt tillbaka alla anslutande skruvar och muttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108789.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.