Hur man använder Changing Chain för en motorcykel Motion Pro

bas i Kalifornien, erbjuder Motion Pro ett brett utbud av specialiserade verktyg för att hjälpa till att upprätthålla eller reparera din motorcykel. En av de mer populära produkter i deras sortiment är deras kedja brytare och pressverktyg påskynda ersättningen av en motorcykel bilfärd kedjan. Även dessa verktyg är ganska enkla att använda, kan de förvirra lätt en första gången användare. Saker du behöver
Motion Pro kedjebrytare Tool Review Ögla
Motion Pro kedja nit pressverktyg
Visa fler instruktioner
bryta kedjan
1 < p> Förbered din motorcykel genom att ta bort det främre kedjehjulet luckan. Nästa, lossa kedjespännarna och bakhjulet s axelmuttern. Skjut hjulet framåt för att ytterligare lossa kedjan. Ta bort alla klipp kedjenål från kedjans kedjelåset med en tång.
2

Förbered verktyget kedjan brytaren genom att vrida verktygets större "kropp" bulten för hand för att anpassa den till bredden av kedjan. Vrid inre utvinna stiftet motsols för att dra in det i kroppen bulten, dra tillbaka spetsen på stiftet ungefär 1 mm i kroppen bolt.
3

Skjut kedjan breaker verktyget över en av stiften på kedjans ögla, placera pinnen befälhavaren länken direkt under kroppen bulten på rasterna. Dra åt kroppen bulten över kedjebulten så att den inte kommer att röra sig.
4

Twist det extraherande stiftet medurs för att förlänga ut stiftet genom kroppen bulten. Du kommer att känna motstånd när utvinna stiftet kommer i kontakt med befälhavaren länkens stift. Fortsätt att föra fläkten tills huvudlänken stiftet tvingas ut i den motsatta änden av kedjan.
5

Upprepa på den återstående huvudlänken stift. Addera Ansluta Ny kedja
6

Installera den nya kedjan på motorcykeln, looping kedjan runt båda dreven. Skjut in den nya befälhavaren länken på den inre kanten av kedjan för att ansluta de lösa ändarna. Skjut länken helt i kedjan tills tapparna sträcker sig på den yttre kanten av kedjan. Installera alla O-ringar som kan ha levererats med den nya ögla.
7

Skjut kedjan pressverktyg på huvudlänken, placera verktyget räfflade plattan mot huvudlänken inre plattan. Verktygets andra plattan, som har två hål för kedjetapparna sträcker sig ut i, ska vara vänd inåt mot huvudlänken s yttre platta.
8

skruva åt pressen verktygets ihålig kropp bult att trycka befälhavaren länkens plattorna ordentligt på plats. Lossa verktyget kedjan tryck och skjut den bort från kedjan. Bifoga klipp kedjenål för utsatta stiften på den yttre plattan för att säkra ögla.
9

tillbaka Framdrev täcka och justera bakhjulet och kedjespänningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106768.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.