Hur rider jag en 2002 Kawasaki Eliminator?

Kawasakis BN125 Eliminator är en av de minsta road pågående motorcyklar finns i USA idag, vilket gör det till det perfekta verktyget för en ny motorcyklist att lära sig de färdigheter som krävs för att överleva på gatorna utan den skrämmande kraften i en större maskin. Den Eliminator är lätt och enkel att använda, ger sin ryttare med bara tillräckligt med kraft för att träna grunderna i ridning en motorcykel på den öppna vägen. Avsätt minst en halv timme om dagen för att finslipa dina färdigheter och ditt självförtroende kommer att växa efter varje åktur. Instruktioner
1

Sätt startnyckeln i tändningslåset under vänster sida av bränsletanken nära ramens ner rören. Vrid nyckeln medurs för att slå motorcykelns tändning. Ställ kill switch på höger handtag till "RUN"-läge. Nå under vänstra sidan av bränsletanken och vrid bränslekranen till "ON". Dra i kopplingshandtaget och tryck på växelspaken uppåt med vänster fot tills den gröna lampan på kombiinstrumentet lyser, betyda att motorcykeln är i neutralläge. Dra i kopplingshandtaget och tryck på startknappen på höger handtag med tummen för att starta motorn. Släpp kopplingshandtaget.
2

grenslar motorcykeln och lyft av sin kick stand. Höj sparka stå med vänster häl. Dra i kopplingshandtaget och tryck på växelspaken ner med din vänstra fot för att flytta ut ur neutral och till första växeln. Släpp kopplingshandtaget långsamt tills motorcykeln börjar rulla framåt. Rulla gashandtaget bakåt med höger hand för att gasa. Släpp kopplingshandtaget och gasa som motorcykeln börjar accelerera.
3

Dra i kopplingshandtaget och rulla den strypta greppet framåt för att stänga av gasen. Tryck växelspaken stadigt uppåt med din vänstra fot för att flytta ut ur första växeln och in tvåan. Släpp kopplingshandtaget och gasa för att accelerera. Upprepa för att flytta in i tredje, fjärde och femte växeln.
4

Dra i kopplingshandtaget och rulla högra handtaget framåt för att stänga av gasen. Tryck växelspaken nedåt stadigt med vänster fot för att lägga i en lägre växel. Öppna gasreglaget snabbt höja motorns RPM hastighet och släpp kopplingshandtaget. Öppna gasreglaget för att fortsätta. Upprepa för att lägga i en lägre växel efter behov.
5

Rulla högra handtaget framåt för att stänga av gasen. Dra in bromshandtaget försiktigt med högra pekfingret och långfingret att mattas. Tryck ned bromspedalen med din högra fot för ökad bromskraft. Släpp bromshandtaget och gasa för att fortsätta eller dra in kopplingshandtaget och tillämpa båda bromsarna att komma till ett fullständigt stopp.
6

Turn motorcykeln med en metod som kallas counter-styrning. Närma turn och broms som behövs. Stäng gasspjället. Titta genom svängen, vrida hela huvudet som behövs. Skjut styret i riktning svängen framåt. Till exempel: tryck på den vänstra styret fram att svänga vänster. Öppna gasreglaget något när du passerar toppen, det stället av svängen. Skjut den motsatta styret tillbaka motorcykeln till en helt upprätt läge. Öppna gasreglaget för att fortsätta.
7

Broms till ett fullständigt stopp. Dra i kopplingshandtaget och lägg i ettans växel. Tryck växelspaken uppåt för att växla till neutralläge. Sänk sparka stå med vänster häl och vila upp motorcykeln på det. Ställ kill omkopplaren till "OFF" för att stoppa motorn. Vrid bränslekranen till "OFF". Vrid tändningsnyckeln moturs för att stänga av motorcykeln och ta bort nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107420.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.