Hur tar jag bort Gl1500 sadelväskor?

En Honda GL1500 Goldwing är utformad för att passera långa vägar i komfort, så att dess ryttare att lagra förnödenheter inom dess rymliga sadelväskor. Medan dessa sadelväskor är extremt användbara på roadtrips, tenderar de att vara i vägen när det gäller att underhålla motorcykeln. Om faktum, sadelväskorna hindrar bakhjulet, drivaxel och fjädring. För att delta i någon av dessa komponenter måste sadelväskor tas bort först. Även om förfarandet kan lägga mer arbete på dina underhåll sysslor, är det enkelt och kan göras på bara några minuter. Saker du behöver
Startnyckel
Phillips skruvmejsel
5-mm insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt tändningsnyckeln i låset på baksidan av motorcykelns bålen rutan. Trampa alla tre frigöringsspakarna på botten av stammen rutan för att frigöra sadelväskor och bålen lock.
2

Öppna bagageluckan helt. Koppla motorcykelns svans och bromsljus från ledningar kontakten på undersidan av bålen rutan. Leta kablarna som öppnar sadelväskor på stammen utlösningsmekanism. Dra kablarna från mekanismens krokar.
3

Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva loss de fyra skruvarna på undersidan av bålen rutan. Dra den undre trim locket bort från stammen rutan. Ta bort de fyrkantiga bult covers från sadelväskor "lägre covers. Skruva loss kåpans skruvar med en stjärnskruvmejsel. Dra de nedre omfattar utanför sadelväskor.
4

Öppna vänster sadelväska helt. Ta bort skruvarna som fäster sadelväska till ramen, med användning av en 5-mm insexnyckel. Dra vänster sadelväska utanför ramen och ställ den åt sidan. Öppna höger sadelpåse helt. Ta bort skruvarna som fäster sadelväska till ramen, med användning av en 5-mm insexnyckel. Drag i höger sadelpåsen från ramen. Nå bakom sadelväska och dra luftslangen från ventilen fäst på baksidan av sadelpåsen. Ställ sadelväska åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107463.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.