Hur man väljer en motorcykel vindruta

Motorcykel vindrutan skyddar dig från vind trötthet samtidigt på en lång resa och gör att du kan njuta av din resa på ett säkert sätt. Vindrutor skydda dig från insekter och flygande skräp som kan ange dina ögon om du inte använder skyddsglasögon. Med rätt vindrutor, kan du njuta av en säker och bekväm ridning. Olämpliga vindrutor kan minska ditt synfält och äventyra din körning. Följande riktlinjer kan hjälpa dig att köpa en riktig vindruta för din motorcykel. Instruktioner
1

Kontrollera med din motorcykel återförsäljare eller tillverkare för tillgängligheten av vindrutor för din modell och göra. Be återförsäljaren om ett tillbehör lista eller gå till tillverkarens webbplats för information om tillgänglighet. Vindrutor erbjuds av cykel tillverkare av fast märke och enkelt installeras som tillverkarna skulle ge ett tillbehör som bäst passar deras cykel gör.
2

Kontrollera den optiska effektiviteten av vindrutan materialet. Plasten bör medge god synfält så att du kan titta klart igenom det. Undvik vindrutor med snedvridning runt kanterna på materialet eller på krökning. Materialet måste vara tillräckligt tjockt så att det inte bryts ner när det träffas av skräp. Kontakta din statens Institutionen för motorfordon hemsida och kontrollera om lämpliga krav på vindrutan tjocklek.
3

ge betydelse för överväganden vindruta höjd samtidigt köpa. Taller vindrutor kan hindra sikten, särskilt i regnperioder när vattendroppar på vindrutan reflekterar ljus störande synlighet, och lämnar dig sårbar. Vägdamm och skräp på högväxt vindrutor kan även begränsa synen. En vindruta som är för korta kan knappast skydda dig från att invadera element. Att välja en riktig vindruta, kapa flera kartong modeller av varierande höjder. Har vän håll det medan du sitter på motorcykeln. Se vilka ger dig fri sikt utan att anstränga dig.
4

inte väljer en vindruta för sitt utseende ensam. Se om vindrutan sitter väl med din körstil. Till exempel, om du är en kryssning-stil motorcyklist, skulle du behöva sitta upprätt och därför en ganska rak vindruta kan passa dig bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109842.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.