Hur soppa upp en moped

En moped är en mindre version av en motorcykel och finns ofta på campus. Du hittar dem uppradade i college parkeringsplatser eller bundna till framsidan av RV skåpbilar. Om du äger en moped som ett billigt alternativ till en motorcykel, det finns sätt du kan soppan upp. Motorn på en moped kan uppgraderas eftersom den i allmänhet inte ger en effekt på mer än 50 cm ^. Saker du behöver
Moped verktyg
Tryckluft
Tändstift
Gasbehandlingsanordning flytande
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera hastigheten på din moped genom att rida runt i genomsnittliga förhållanden. Detta innebär en något ojämn väg och i måttlig trafik. Om det inte tätt nå hastigheten anges av tillverkaren, skall mopeden kontrolleras för eventuella fel.
2

Kontrollera din förgasare för ansamling av smuts. Titta på huruvida dina tändstift måste bytas ut och kolla på de ställen på tändningen. Med tiden, dessa punkter tenderar att slitas ut. Någon av dessa tre faktorer kan leda till din moped går långsammare. Addera 3

Titta på avgasröret. Om du upptäcker att en hel del sot har samlats här, kan det vara orsaken din moped går långsamt. Kontrollera luftfiltret och se till att den inte släcka glöden i olja. Rengör båda dessa grundligt.
4

överväga att uppgradera din gasmotor med en biobränsle version. Ta den till en gas-bränsle återförsäljare och har en specialist undersöka den för att kolla på om befintlig motor är kompatibel för biobränsle konvertering. När ledningsdragning är klar, kan du köra även du cykla på vegetabilisk olja.
5

Investera i användbara tillbehör såsom större bärhandtag, ett starkare ljus, en unik skikt av färg, korgar last och även bättre däck. En vattenflaska hållare till sport-lutande kommer också att vara en bra idé.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106792.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.