Hur att byta avgassystem på en Vstar 650

Uppgradering av avgaserna på en Yamaha Vstar 650 förbättrar prestanda, estetiskt värde och säkerhet genom att erbjuda högre ljuddämparen ljudet så att andra på vägen enkelt höra dig komma. Att byta ut beståndet avgaserna med ett förbättrat system är en av de mest populära modifieringar för Vstar 650 ägare. Detta är inte en svår procedur, alla med enkla verktyg och en parkeringsplats kan åstadkomma på under en timme. Koppla beståndet ljuddämparen börjar den enkla processen med en ny ride-ready avgaser. Saker du behöver
3/8-tums hylsa och spärrskaft uppsättning
Tänger
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1 motorcykel

Park på ett jämnt betong /asfalt yta med tillräckligt utrymme för att arbeta på avgassidan. Placering cykeln i växel och vrida stängerna inåt kommer ytterligare begränsa risken för oavsiktlig hopfällbar skador.
2

Unbolt rätt ramkåpa och placera den utanför arbetsområdet.

Billiga 3

skruva isär ljuddämparen klämman ligger framför ljuddämparen kroppen med spärrfunktion set. Var uppmärksam på när de enskilda bultarna går tillbaka på plats för att spara tid på att installera nya avgassystemet.
4

bort den övre och undre avgaser bulten med fast nyckel set. En enda bult håller varje konsol på plats.
5

Unbolt huvudröret bultarna som förbinder huvudet med avgasrör med en 3/8-tums hylsa och spärrskaft. Dra åt bultarna ut och skjut aktiemarknaden avgasrör ut som en enda komponent. Placera lager Vstar 650 avgas åt sidan.
6

Montera nya avgasrör med hjälp av befintliga fästen och anslutningar bult precis som aktiemarknaden systemet en gång SAT. Om det nya systemet kom med ersättande hårdvara, använda den och spara gammal hårdvara som en backup.
7

Dra hårdvaran innan vi skjuter upp din Vstar 650.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107152.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.