Vad är skillnaden mellan en Bobber & en Chopper?

En av de bästa sakerna med motorcyklar är den lätthet med vilken de kan ändras. Denna egenskap, tillsammans med en stor eftermarknad industri, tillåter dagens motorcykelentusiast frihet att bygga nästan vad som helst. Från mild street-orienterade cyklar, till vilda engångskaraktär egna påhitt, är varje individ smak representerad i anpassade motorcykel världen. Två av de vanligaste mönster är chopper stil och bobber. Rear Fender

bobber fått sitt namn från det faktum att den använder en förkortad eller "knyckte" bakskärm. Bakskärmen ändringen görs för att möjliggöra driften av en större däck. Den har också en estetisk funktion i det att FLÖTE har en kortare, stockier utseende än helikoptern. Hackaren använder vanligtvis en full längd eller längre bakskärm.
Ram

bobber konstruktionen utnyttjar ett lager ram. Detta är i linje med tanken att en Bobber är mer av en grundläggande, inga krusiduller design än helikoptern. Hackaren har oftast en egen ram som har förlängts för att ge cykeln en längre look.
Anpassad färg

Choppers är kända för sin egen färg arbete . De har ofta utarbeta väggmålningar och ofta innehåller en övergripande design tema, såsom dödskallar eller flammor. Bobbers har oftast en enkel färgsättning, ofta förlita sig på en enda färg, till exempel svart.
Chrome

Choppers är oftast prydd med krom. Allt från krom oljetankar helt kromade ramar ses på helikoptrarna. Bobbers har oftast en mer dämpad look. De har ofta inget krom alls. Ofta Bobber har alla sina kromade delar målade för att matcha den övergripande färgschema på cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111082.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.