Hur att rensa en förgasare Jet

Ett vanligt problem som plågar carbureted motorcyklar är tendensen att utveckla en träsko under längre perioder av inaktivitet. Träskor orsakas av den långsamma nedbrytningen av bränsle, som förvandlas till en grönaktig slam som täpper till förgasaren s bränslestrålarna och gångar. Detta stryper effektivt förgasaren och förhindrar motorcykeln från tankas rätt. Rengöring av en igensatt förgasare kan vara en mödosam uppgift, särskilt när det gäller att rensa de små jets. Lyckligtvis kan jobbet bli lättare med rätt verktyg. Saker du behöver
Förgasare rengöringsmedel
Metal kruka eller behållare
värmeplatta eller annan värmekälla
Air kompressor
Wire
Visa fler instruktioner

1

Häll en lika stor mängd vatten och rengöringsmedel i en metall kruka eller behållare. Placera behållaren över en värmeplatta eller liknande värmekälla och ge lösningen nästan till en koka.
2

Demontera förgasaren och försiktigt bort igensatt jet från förgasaren.

3

bort gummi O-ringar som kan knytas till jet och dränka strålen i det uppvärmda förgasare rengöring lösning. Låt strålen i blöt i 10 minuter.
4

bort strålen från rengöringsmedel och skölj den ordentligt med rent vatten. Låt jet självtorka.
5

Kontrollera att strålen har klarats genom blästring tryckluft genom munstycket. Om strålen är fortfarande igensatt, passerar en liten, styv tråd genom munstycket och dra strålen i ytterligare 10 minuter.
6

tillbaka strålen in i förgasaren och upprepa vid behov.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106088.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.