Hur man tar bort handtagen från en motorcykel

handtagen är viktigt att styra din motorcykel i alla hastigheter. Det är viktigt att se till grepp är bekväma och i gott skick. Grips kommer så småningom att fransa eller riva, så du bör byta ditt grepp regelbundet. Saker du behöver
Thin skruvmejsel
Babypuder
Spray smörjmedel
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Park din motorcykel på plan området. Se till cykelställ är nere och handbromsen är på.
2

Ta bort skruvarna som håller locket på handtagen på styret. Dra ut den lilla luckan, lämnar i slutet av styret exponerade.
3

Strö babypuder frikostigt i slutet av styret för att ge dig ett bättre grepp om slutet på styret.
4

Använd spetsen på skruvmejsel för att lyfta kanten på greppet. Stick munstycket av sprayen smörjmedlet under kanten av greppet. Tryck inte munstycket för långt: Greppet är tight och du inte vill bryta munstycket
5

Skjut spetsen av en kompressor under handtaget och slå på den.. Den bör lyfta greppet tillräckligt att glida munstycket av smörjmedlet under greppet. Om du inte har en kompressor, håll munstycket av smörjmedlet vid spetsen av handtaget. Spray två eller tre sprutar i smörjmedlet runt styret under greppet, flytta munstycket när du arbetar dig runt. Avlägsna munstycket av smörjmedlet.
6

Skjut den platta kanten på bladet av skruvmejsel under kanten på greppet. Sakta börjar rotera skruvmejseln då den införs. Smörjmedlet bör göra det lätt att manipulera. När du vrider skruvmejseln greppet ska börja vända åt andra hållet. Fortsätt röra skruvmejseln runt styret medan du roterar den.
7

Wiggle greppet när den har flyttats till den grad att det är över kanten på styret. Vänd det som du skulle en burk lock för att ta bort det. Lägg mer spraya smörjmedel om det behövs. Efter ett par minuter greppet glider rätt off och du inte har skrapat din styret. Upprepa för den andra handtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107393.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.