Hur man köper de bästa Motorcykel stövlar till bästa pris

Tyvärr motorcykel stövlar är den minst behandlade bit av skyddsutrustning för nya, eller ens erfarna motorcyklist bär. Ofta motorcykel stövlar är en eftertanke, har jag även sett några ryttare bära sneakers! Jag säger alltid klänning för kraschen, inte för skjutsen. Ett par bra motorcykel stövlar kan skydda dig och vara bekväm. Här är några saker att titta efter när du handlar för ett par nya mc-stövlar. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av Män motorcykel boot. Du har standard, racing stövlar, korta stövlar och även shoes.Standard stövlar motorcykel går över vristen och förstärks ofta. De ger också skydd mot värme från avgaserna. Du kan bära dessa lätt utanför bike.Race stövlar på den andra sidan är gjorda speciellt för racing och är svårt att gå, de är tungt bepansrad över effekterna areas.Short stövlar är just det, kort, de ger mindre skydd från avgasvärme men är bekväm att bära bort bikeMotorcycle skorna är förstärkta, men ger lite skydd och förstärkning. De är bekväma, men inte den bästa motorcykel stövlar ute.
2

Välj ett par motorcykel stövlar som har bra fotled skydd, helst förstärkas. Bra fast fotled skydd kan ge dig förtroende, och extra styrka i fall din cykel börjar tippa på vägen.
3

Vissa mc-stövlar har shifter kuddar, om du behöver det är det en stor funktion att ha. Få ett par mc-stövlar med förstärkta shifter kuddar, kommer de att vara mer bekväma och håller längre.
4

Se till att läka och sulan är av högsta kvalitet och förstärkt. En bra heal ger dig stabilitet och grepp i alla väder, en viktig faktor när man kommer till ett stopp i regnet, eller över olja.
5

Motorcykel stövlar bör göra av läder, för extra andetag förmåga vissa mäns motorcykel stövlar har ventilationsytorna gjorda av Gortex. Tänk välventilerade motorcykel stövlar för sommarmånaderna.
6

Se till områden där effekten är armerad. Bra kvalitet motorcykel stövlar har Kevlar skär runt vristen, hälen och vaden. Jag kan inte nog betona vikten av korrekt skydd, trots allt, det är därför du får ett par motorcykel ridstövlar.
7

Ofta förbises, men definitivt bör övervägas är stängningsmekanismen , är det kardborreband, blixtlås, band eller snören? Bra kvalitet motorcykel stövlar kommer att ha ett system för att hålla löst material borta från rörliga delar. Utan tvekan välja motorcykel stövlar som är vattenavvisande
8

. Det är mycket roligare att rida när dina fötter är torra och väl skyddade av ett bra par motorcykel ridstövlar.
9

När du är redo att köpa ett bra par Mäns motorcykel stövlar jag skulle föreslå en online-handlare. De kommer att lista alla viktiga statistik av paret motorcykel stövlar du är intresserad av och, om de är ett välkänt företag som NewEnough.com eller LeatherUp de ska tillåta dig att byta dem mot ett annat par motorcykel ridstövlar om de inte passar perfekt.
10

Kom ihåg att läsa recensioner motorcykel boot också, alla skor må bra i butiken, men vad sägs om efter en timme på vägen. Läs recensioner motorcykel boot för att se vad andra säger om Män motorcykel boot du funderar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106265.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.