Hur hittar jag ett VIN-nummer för 2009 Ninja motorcykel ?

Inspelning VIN ( Vehicle Identification Number ) Antalet din 2009 Kawasaki Ninja - serien motorcykel är ett viktigt steg för att skydda din motorcykel i händelse av att den är stulen . Innehåller en sträng med 17 alfanumeriska tecken , är det VIN-nummer som används av brottsbekämpande att identifiera en stulen motorcykel , så att den kan återlämnas till dess rättmätiga ägare . Även om du kanske förhoppningsvis aldrig behöver använda den , hålla en skriftlig förteckning över ditt VIN och motorns serienummer kommer att ge din lokala polisen med nödvändig information om det värsta skulle hända . Saker du behöver
Ficklampa
Anteckningsbok
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln med cykelställ och vrida styret helt åt vänster . < Br > Sida 2

Stå till höger om motorcykeln . Leta motorcykelns VIN-nummer tryckt på den högra sidan av ramens styrhuvudet , det område som den främre gafflar svänga på . Anteckna 17 siffriga VIN-nummer på ett anteckningsblock .
3

Crouch något nära den bakre delen av motorn och svingarmen . Leta motorns serienummer tryckt på baksidan av vevhuset , precis bakom den bakre stötdämparen och under sitsen och sub - frame . Anteckna 13 siffriga serienumret på ett anteckningsblock .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107392.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.