Hur man bygger en elektrisk motorcykel

Elektriska motorcyklar blir allt vanligare när ekonomin sjunker och osäkerhet om status för gaspriserna växer. Dessa cyklar är att rädda människor en massa pengar på bränsle, samt att ge några roliga roadtrips och rider. Bygg din egen elektrisk motorcykel kan vara lite utmanande, men med lite grundläggande kunskaper om verktyg och rätt delar och utrustning, har du din nya elektriska cykel riva upp gatorna på nolltid. Saker du behöver: äldre motorcycleTorque wrench8 BatteriesPaintMain contactorBattery laddare
Visa fler instruktioner
1

köpa en gammal cykel att riva och bygga in i din elektrisk motorcykel. Det finns ett antal ställen du kan leta för att hitta en anständig cykel till ett anständigt pris. Du kanske vill först prova din lokala skroten eller Internet.
2

Strip cykeln ner och ta bort alla brännbara motordelar. Eftersom du bygger en elektrisk motorcykel, behöver du inte en bensintank eller andra delar motor från en brännbar motor. Räkna ut var att installera de nya delarna på din cykel ram.
3

Anslut motorcykelns nya motorn till drivaxeln. Bara vrida motorn i sidled och placera drivhjulet över toppen av motoraxeln.
4

Place fyra batterier på den plats där motorcykelns ljuddämpare brukade vara. Kontrollera järnaffärer eller bilhandlare för ett bra pris på batterier. Installera batterierna med Uni kölen.
5

Placera de återstående fyra batterierna på aluminiumlameller över motorcykeln motorn. Detta är ett bra ställe att förvara dina batterier eftersom de kommer att vara lätt att nå för uppladdning och din cykel ram bör ändå dölja dem.
6

Anslut DC /DC-omvandlare och gasreglage till batterierna. DC /DC-omvandlare kommer att driva dina lampor och annan elektronik, medan gasen kommer att kontrollera din hastighet.
7

Installera ombordladdare på sidan av din cykel. Denna laddare kan du ladda din cykel på språng, till exempel när du är på jobbet eller besöka vänner och familj.
8

Installera huvudkontaktorn. Detta är i huvudsak en envägs omkopplare som styr flödet av ström från batteriet till styrenheten. Koppla huvudkontaktorn till tändningslåset så att när du slår på nyckeln, börjar cykeln.
9

Ge din cykel en anständig paint jobb och kanske till och med ett lager av glans för att ge den lite glans. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106258.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.